Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 919 találat van a UniósPénz oldalon

Milliárdos patak-rekonstrukció

Kiemelt környezetvédelmi fejlesztésként a Gyáli patak vízgyűjtőjének több mint 1,2 milliárd forintba kerülő korszerűsítését teljes mértékben uniós forrásból fedezik.

Kétmilliárdos fürdőfejlesztés kezdődik

A Büki Gyógyfürdő az Új Magyarország Fejlesztési Terv kiemelt projektjeként 2008 és 2010 között három ütemből álló fejlesztési programot valósít meg 525 millió forint uniós támogatással, összesen 1,75 milliárd forint értékben.

Harmincmilliárd forintból korszerűsítik a főutat

A tervek szerint csaknem 30 milliárd forintból újítják fel az 55-ös főút Baja és Szeged közötti szakaszát, ennek keretében a belterületi utak felújítása helyett, Mórahalmon elkerülő út épül majd 2012-ben.

Hétszázmillióból kármentesítik a katonai bázist

Európai uniós támogatás segítségével kármentesítik a Heves megyei Tarnaszentmária határában, az egykori honvédségi üzemanyagbázis területét.

Közel félmilliárd forintot kap a vidéki iskola

Európai uniós támogatással újítják meg az iskolát Mosonszentmiklóson. Az új épületrészben egyebek között számítástechnikai, idegen nyelvi, kémiai szaktantermek, továbbá négy tanterem, könyvtár és orvosi szoba kap helyet.

A makói nagyprojekt Brüsszeli jóváhagyást kapott

Az NFÜ megkapta az Európai Bizottság jóváhagyását a "Makó város és térsége szennyvízelvezetése és szennyvíztisztítása" nagyprojektre. A mostani döntéssel immár 12 nagyprojekt kapott brüsszeli igent, ezeken felül további 14 túljutott a kormánydöntésen, amelyek közül 11 már Brüsszelben várja a támogató döntést.

Hamarosan átadják az új kajak-kenu központot

Jövő év februárjában adják át a budapesti Gubacsi hídnál épülő új kajak-kenu sportközpontot, amely Európai Uniós pályázati támogatással, csaknem 190 millió forintos beruházás eredményeként épül.

Jövőre meglesz az új híd

Kedden Balázs Péter magyar és Miroslav Lajcak szlovák külügyminiszter elhelyezi az Ipoly felett átívelő ráróspusztai új közúti híd alapkövét. Az új híd kétsávos lesz, mellette járda és külön kerékpárút is épül. A befejezés határideje 2010 november 30.

Akadálymentesítik a Pest megyei bíróságokat

Több mint 140 millió forintot költenek hat bírósági épület akadálymentesítésére Pest megyében. A beruházási költségekből 125 millió forintot uniós forrásból fedeznek, a fennmaradó összeget az Országos Igazságügyi Tanács Hivatala biztosítja.

Román informatikai pályázatok hazai cégeknek

Számos magyar vállalkozás keres kitörési lehetőséget a hazainál gyorsabban fejlődő román gazdaságban való részvétellel. Ezért nem haszontalan megismerkedni a szomszéd ország informatikai tárgyú uniós fejlesztési pályázataival - olvasható az IT-business.hu-n.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32