Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 919 találat van a UniósPénz oldalon

Egészségügyi kutatócentrum épül Balatonfüreden

Neves hazai egyetemekkel is együttműködő orvosi, orvosbiológiai műszerek, terápiás eljárások, funkcionális élelmiszerek és gyógyszerkombinációk fejlesztésére, valamint gyártására szakosodó magyar K+F klaszterközpont jön létre Balatonfüreden.

Fontos térségi út újult meg Borsod északi részén

Kilenc kistelepülés lakói a közvetlen haszonélvezői annak az uniós támogatással kivitelezett egymilliárd forint értékű beruházásnak, amelynek során 46 kilométernyi mellékút újult meg Észak-Borsodban. Az ünnepélyes szalagátvágásra csütörtökön került sor Kiss Péter társadalompolitikai miniszter részvételével.

Tizenhárom kilométeres a Bugyiba vezető út

Ünnepélyes útátadásra és projektbemutatóra került sor csütörtökön Taksonyban. A Taksony-Bugyi összekötő utat csaknem 13 kilométer hosszon újították fel európai uniós támogatással. Az eseményen az érintett települések vezetői mellett beszédet mondott Varju László, az NFGM államtitkára is.

Közel egymilliárd forintból újul meg Zalaegerszeg városközpontja

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv Nyugat-dunántúli Operatív Programjának keretében Zalaegerszeg Megyei Jogú Város 900 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert az történelmi belváros rehabilitációs programjára.

Turisztikai fejlesztések Lenti térségében

Mintegy 66 millió forint uniós támogatást nyert el Lenti Kistérség Többcélú Társulása turisztikai kínálatbővítésre tizenöt konzorciumi partner; civil szervezetek, egyesületek, egyéni vállalkozók, önkormányzatok bevonásával.

Négymilliárd forintot költenek a pálinka népszerűsítésére

Folytatódik a korábban megkezdett marketing program a pálinka népszerűsítése érdekében, az eddigi 150 millió forint után az idén újabb 50 millió forint áll rendelkezésre erre a célra.

Kiemelt projekt lett Békéscsaba belvárosának felújítása

Kiemelt projektté nyilvánította Békéscsaba belvárosának felújítását a kormány, és biztosítja a beruházás 1,9 milliárd forint összköltségének mintegy 60 százalékát.

Közel négymilliárd forintból fejlesztik a makói fürdőt

Több mint másfél milliárd forintot nyert az uniós pályázat második körében Makó fürdőfejlesztésre, ezzel megkezdődhetnek a munkálatok. A bővítés 3,35 milliárd forintba kerül majd, 50 százalékos európai uniós támogatással, de az előkészítő munkálatokkal együtt a teljes költség 3,6 milliárd forintot tesz ki.

Újabb négy kilométer kerékpárutat építenek

Megduplázódhat Gyomaendrődön a belterületi kerékpárutak hossza, mert a város 142 millió forintot nyert el pályázat keretében e célra.

Kétszázmilliós iskolafelújítás a minőségi oktatásért

Közel 173 millió forintos uniós támogatás jóvoltából bővülhet és újulhat meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírcsaholy általános iskolája. A 208 milliós beruházás során tornateremmel, szaktantermekkel bővül az intézmény, de elvégzik az iskolaépületek energiatakarékossá történő átépítését is.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30