Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 919 találat van a UniósPénz oldalon

Átadták a "jövő iskoláját" Érden

Befejeződött az érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola komplex fejlesztése. Az építkezés fedezetéül az Új Magyarország Fejlesztési Terv pályázatán nyert 250 millió, valamint az érdi önkormányzat által biztosított közel 500 millió forint szolgált.

Egymilliárdból fejleszt hazánk legnagyobb csővezeték-építő vállalata

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében 488 millió forint támogatásban részesült a Kőolajvezetéképítő Zrt., amelynek segítségével közel 1 milliárd forint értékű beruházást valósíthat meg.

Új szociális intézmények Szabolcsban

Az Európai Unió támogatásával egyházi szociális intézmények épülnek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében; Gégényben időseknek, míg Nyírbogdányban fogyatékosoknak hoznak létre nappali otthont.

Hatalmas egészségügyi fejlesztések a Rétságon

Rétság város önkormányzata közel egymilliárd forintos támogatást nyert el integrált kistérségi járóbeteg-szakellátó központ kialakítására. Az uniós forrásokból megvalósuló beruházás mintegy 18 000 fő minőségi egészségügyi kiszolgálását teszi lehetővé. A pályázati kiírás célul tűzte ki, hogy a projekt a helyi együttműködéseket erősítse a kistérségekben, ezt a célt a rétsági kistérség 18 önkormányzatának összefogása példásan szolgálja.

Félmilliárdos beruházás Szegeden

Megnyitották Szegeden a Goodwill Invest Kft. Inkubátorházát. A teljes beruházás várhatóan 2010-re készül el, a következő három évben terveik szerint a fejlesztés munkahelyeket is teremt majd, és végül csaknem fél százan dolgoznak majd a területen.

Hatszázmilliós biciklitárolók Pest megyében

Tizenhárom Pest megyei településen parkolókat és biciklitárolókat építenek a vasútállomások mellé 2010 első félévéig az európai uniós fejtési források felhasználásával.

Lezárult a kétszázmilliós közlekedési fejlesztés

Csaknem 200 millió forintos közlekedésfejlesztési beruházás zárult le a napokban Debrecenben; a projekt részeként 47 buszmegállót felújítottak, akadálymentesítettek és úgy alakítottak át, hogy méreteiben igazodjon a nyár óta közlekedő új városi buszokhoz.

Közel tízmilliárdos gigaberuházás Győrött

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség megkapta az Európai Bizottság jóváhagyását a "Győr Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás működési területén települési szilárdhulladék-gazdálkodási rendszer kialakítása" nagyprojektre. A mostani döntéssel immár 13 nagyprojekt kapott brüsszeli igent, ezeken felül további 13 nagyprojekt van túl a kormánydöntésen, amelyek közül 11 már Brüsszelben várja a támogató döntést.

Kerékpárparkolókat építenek Győrött

Fedett, kamerával védett kerékpártárolókat létesít a győri polgármesteri hivatal különböző helyeken működő részlegeinél az önkormányzat, hogy ezzel is motiválja saját dolgozóit a kerékpározásra.

Hétszázmilliós tehetséggondozó program

Komplex tehetséggondozói és képzési hálózat kialakítására nyert 700 millió forintot uniós pályázaton a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29