Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 919 találat van a UniósPénz oldalon

Közel százhúsz milliárd forintot fordítanak munkahelyteremtésre

A kormány célja, hogy jövőre a vállalkozói szférát is bekapcsolják az Út a munkához programba, ezért bérköltség-támogatást nyújtanának a vállalkozásoknak a foglalkoztatási törvény módosításával.

Milliárdos turisztikai fejlesztés a világörökségi Hollókőn

Egymilliárd forintos turisztikai fejlesztést terveznek a Nógrád megyei, világörökségi Hollókőn, hogy növeljék a látogatók számát, és legalább évi 300 napra hosszabbítsák meg az idegenforgalmi szezont.

Jobb esetben is nyolcszáz emberre jut egy szelektív lerakó

Az elmúlt napokban azt tapasztalhatták a győriek, hogy 42 hulladékszigetről elszállították a szelektív gyűjtésre alkalmas edényeket. Az uniós kohéziós pályázat részeként megújulnak, bővülnek a gyűjtőhelyek.

Óriási beruházás Veszprémben

Több mint egymilliárd forint összegű városfejlesztési projekt megvalósítása kezdődött el hétfőn Veszprémben, ehhez 860 millió forint uniós támogatást nyert el az önkormányzat, a többi pénzt saját erőből pótolják.

Uniós támogatással korszerűsítik a nyírbátori speciális iskolát

Az Európai Unió támogatásával, csaknem 700 millió forintos költségből korszerűsítheti és bővítheti a tanulásban egészségileg korlátozott fiatalok nyírbátori Éltes Mátyás speciális iskoláját a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat.

Teljes lesz Nagykőrös csapadékcsatorna kiépítettsége

A tervek szerint halad a Kőrös-éri belvízi főcsatorna mederfejlesztése, így Nagykőrös belterületi csapadékcsatorna kiépítettsége hamarosan 100 százalékos lesz.

Hatalmas belvárosi rekonstrukció veszi kezdetét Tapolcán

Egymilliárd forint összegben belvárosi rekonstrukció kezdődhet a jövő év tavaszán Tapolcán, ehhez a város 650 millió forint uniós és kormányzati támogatást nyert.

Fontos utat adtak át Hevesben

Két szakaszon, összesen csaknem 19 kilométer hosszon újították fel az Eger-Hollóstető-Miskolc összekötő utat. Az Észak-Magyarországi Operatív Program (ÉMOP) keretében, európai uniós társfinanszírozással lebonyolított útrekonstrukció több mint 700 millió forintba került. Az ünnepélyes útátadásra Felsőtárkányban került sor.

Fejlesztések EU-támogatással a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban

Elektronikus és digitális szolgáltatásait fejleszti, valamint olvasásnépszerűsítő programokat indít a következő több mint másfél évben csaknem 96 millió forintos uniós támogatással a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár (FSZEK).

Pannon Egyetem: 4,3 milliárd forintos fejlesztés

A veszprémi székhelyű Pannon Egyetem 4,3 milliárd forintos fejlesztést hajthat végre 2009-től 2011 végéig, ehhez 4,1 milliárd forint uniós és állami támogatást kapott az intézmény.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28