Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 919 találat van a UniósPénz oldalon

Uniós támogatás a szabadságharc relikviáinak bemutatására

Európai uniós támogatással dolgozzák fel és teszik a nagyközönség számára elérhetővé az 1848/49-es forradalom és szabadságharc relikviáit őrző romániai Aradi Ereklyemúzeum 17 ezer darabos gyűjteményét.

Közel háromszázmillió forintot nyert kutatásokra a Debreceni Egyetem

Genomikai, valamint képalkotó eljárásokkal és gyógyszervizsgálatokkal kapcsolatos kutatások szervezésére egymillió eurós (270 millió forint) támogatást nyert az Európai Unió 7. keretprogramja keretében a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centruma (DEOEC) Molekuláris Medicina Kutató Központja együttműködve a Német Rákkutató Központtal és az Európai Molekuláris Biológiai Laboratórium kutatóival.

Közel hetvenmilliót költenek a volt honvédségi ingatlanok fejlesztésére

Délkelet-Európa nyolc országában - köztük Magyarországon - egy-egy régió egykori honvédségi, "barnamezős" ingatlanjainak hasznosíthatóságát méri fel az az olasz kezdeményezésű projekt.

Természetvédelmi Információs Rendszer nyolcszázmillió forintból

Elkészült és már üzemel az állami természetvédelmi intézmények munkáját kiszolgáló komplex térinformatikai számítógépes információs rendszer, amelyet mintegy 800 millió forint költséggel hoztak létre

Egymilliárd forintos fejlesztés valósult meg az Alföldön

Vetőmag-feldolgozó üzemet avattak a Törökszentmiklósi Mezőgazdasági (TM) Zrt. szenttamási telepén hétfőn, a létesítmény több mint egymilliárd forintba került. Az üzem európai uniós támogatással készült, finanszírozásban a Magyar Fejlesztési Bank is részt vett.

Jelentős fejlesztés Nyugat-Dunántúlon

Az elmúlt évtizedek egyik legjelentősebb fejlesztése Abaújváron az a beruházás, amely most megvalósulhat az alig több mint kétszáz lakosú községben: csaknem 16 millió forintból felújítják az orvosi rendelőt, a költségek túlnyomó részét pályázat útján uniós forrásból biztosítják.

Nyolcvanmilliárdból javítják a víz minőségét

Az érintett önkormányzatokból december 15-ig húsz társulásnak kell megalakulnia a Dél-Alföldön, ezek pályázhatnak majd a 80 milliárd forintot is meghaladó összköltségű ivóvízminőség-javító fejlesztések támogatására.

Hétmilliárdot költhetnek a kerületek

Nyolc budapesti kerület újíthatja meg városközpontját mintegy hétmilliárd forint uniós támogatásból. A pályázati kiírásban elnyerhető támogatáshoz legfeljebb 85 százalékos támogatást lehetett szerezni.

Félmilliárdos támogatás kapott a kastély

Európai uniós támogatással fejeződik be a fehérvárcsurgói Károlyi-kastély felújítása. Az 550 millió forintról szóló támogatási dokumentumot pénteken adta át a kastély még rekonstrukcióra váró főépületében a Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács elnöke.

Végre felújították a kis vidéki utat

Felavatta a Tápiószelét Abonnyal összekötő utat Szabó Imre környezetvédelmi és vízügyi miniszter. A beruházás keretében 3 kilométer új utat építettek, a fennmaradó mintegy 14 kilométeren pedig felújították a már meglévő útszakaszt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26