Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 919 találat van a UniósPénz oldalon

Ötletes a meterológiai állomás felújítási terve

Európai uniós források segítségével felújítanák a farkasfai meteorológiai állomást, amely a napokban került az Őrségi Nemzeti Park tulajdonába.

Két és félmilliárd forintos uniós támogatást kapott főiskola

Újabb állomásához érkezett - elkészült az infotér - a Műszaki-természettudományi tudásbázis infrastruktúrájának fejlesztése a Kecskeméti Főiskolán című projekt, amely a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Programból (TIOP)elnyert közel 2,5 milliárd forintos uniós támogatásból valósul meg.

Uniós sportkomplexum-fejlesztések kétszázmilliótól ötmilliárdig

Az Európai Unió támogatási köre igen széles. Következő cikkünkben növekvő sorrendben mutatjuk be az elmúlt bő félév sport-fejlesztéseit. Górcső alá vesszük a sárkányhajó-világbajnokság helyszínét, a téli-nyári bobpályát és a műjégpálya beruházásait.

Háromszázmilliós támogatsát nyert a park

Inkubátorház épül több mint 330 millió forint uniós támogatással Zalaegerszegen; az épület alapkövét pénteken helyezték el az Északi Ipari Parkban.

Uniós támogatást kap száz álláskereső

Száz hátrányos helyzetű, társadalmi kirekesztődéssel küzdő képzetlen munkanélküli foglalkoztatását segítik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében uniós támogatással, adja hírül az MTI alapján a Népszabadság.

Mintegy kétszázötven millió forintból újult meg a vidéki kisiskola

Megszépült a szőregi iskola, a beruházást európai uniós támogatásból valósították meg. A fejlesztés hozzájárul a szakkörök és az idegen nyelvi képzések megvalósulásához.

Egyedülálló szolgáltatást indít a Vöröskereszt

Hetven településre kiterjedő, jelzőrendszeres házi segítségnyújtó szolgáltatást indít januártól Zala megyében a Magyar Vöröskereszt európai uniós pályázat nyerteseként.

Tavasszal átadják a tökéletes horgászhelyet

Tökéletes horgász-, pihenő- és kirándulóhely válik a csongrádi Serházzug-holtágból jövő tavaszra. A környezetvédelmi beruházás 547 millió forintos uniós támogatással valósul meg.

Átadták a kibővült Győri Ipari Parkot

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv Nyugat-dunántúli Operatív Programjának keretében mintegy 650 millió forintból valósulhatott meg a Győri Ipari Park bővítése. A projektet közel 138 millió forinttal támogatta az unió.

Öt és fémilliárdos támogatást kapott az Intézet

5,4 milliárd forintos uniós támogatás segítségével valósul meg az Országos Onkológiai Intézet fejlesztése. Az intézmény európai színvonalú ellátással várja majd a daganatos járó- és fekvőbetegeket.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26