Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 919 találat van a UniósPénz oldalon

Milliárdos beruházás valósult meg a Károly Róbert Főiskolán

A Károly Róbert Főiskola infrastruktúra fejlesztése az EU támogatásával valósult meg az elmúlt két évben. Az 1,6 milliárd forintos projekt célja, hogy a vállalkozói szférával együttműködve kialakuljon egy olyan innovatív tudásbázis, amely a minőségi képzések színvonalának emelése mellett új munkahelyeket teremt a K+F szektorban.

Véget ért a kétszázmilliós iskolafejlesztés

Kétszázmillió forintból újult meg a Borsod megyei Boldva általános iskolája, a bővítéssel egybekötött rekonstrukciót fél év alatt végezték el.

Hétszázmilliós beruházás Zalaegerszegen

Több mint 70 millió forinttal támogatja a Zala Megyei Önkormányzat sürgősségi centrum kialakítását a zalaegerszegi kórházban. A beruházás mértéke meghaladja a 700 millió forintot.

Óriási lehetőség az egri nagyberuházás

Magyarországon mindeddig példa nélküli az Új Magyarország Fejlesztési Terv Agora programja. Kétfordulós pályázatán 8 megyei jogú város kap lehetőséget arra, hogy egy - alapvetően kulturális célzatú - nagyberuházást valósítson meg. A mai napon Eger Megyei Jogú Város Agria Agora projektje szerződésének aláírására került sor. A fejlesztést több mint 1,7 milliárd forinttal támogatja az Európai Unió.

Újabb uniós milliók akadálymentesítésre Százhalombattának

Mintegy 27 millió forint uniós támogatást nyert el Százhalombatta városa a helyi családsegítő és gondozási központ Szivárvány téri épületének teljes akadálymentesítésére.

Közel egymilliárd forintos vízrendezési projekt indul

Aláírták szerdán a Tiszántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság területén lévő vízrendezési főművek rekonstrukcióját célzó támogatási szerződést. A beruházás első üteme 995 millió forintból valósul meg.

Kétszázmillió forintot nyert a főiskola karrier-tanácsadásra

Mintegy kétszázmillió forintból, amelynek kilencven százaléka uniós támogatás, fejleszti hallgatói és intézményi szolgáltatásait a Nyíregyházi Főiskola. A tervek szerint komplex, egyénre szabott tanulmányi és tehetségsegítő szolgáltatásokat is bevezetnek.

Giga beruházás indul Baranyában

Megkezdődhet a siklósi vár, a Mohácsi Történelmi Emlékhely felújítása és a harkányi gyógyfürdő bővítése, miután a regionális operatív programok irányító hatósága jóváhagyta a beruházásokkal kapcsolatos pályázatokat.

Uniós forrásból fejlesztik a nagykanizsai sürgősségi ellátást

Több mint félmilliárd forintból fejlesztik a nagykanizsai kórház sürgősségi osztályát. Többek között korszerű sürgősségi műtőt alakítanak ki, és 52 új orvostechnikai eszközzel bővül az intézmény.

2012-ben kezdődik a nagyatádi térség gigantikus beruházása

Nagyatád szennyvíztelepének fejlesztésére, valamint nyolc környező település és Nagyatád Kivadár városrészének csatornázására 111 millió forintos uniós támogatást nyert a Nagyatádi Regionális Szennyvíztársulás az Új Magyarország Fejlesztési Terv Környezet és Energia Operatív Programjában.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26