Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 919 találat van a UniósPénz oldalon

Tízmilliárdos fejlesztés a Debreceni Egészség Központban

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv eddigi legnagyobb egészségügyi beruházása az a 85 milliárd forintos program, melynek keretében 8 póluskórház fejlesztése valósulhat meg. Ezek egyike a Debreceni Egészség Központ, melynek fejlesztési projektjét több mint 10 milliárd forinttal támogatta az unió.

Újabb árvízvédelmi beruházás indul Csongrádon

Az árvízvédelmi rendszer rekonstrukciója 2012 elejére Csongrád város teljes belterületi szakaszán befejeződik; a várhatóan augusztusban, uniós támogatással induló fejlesztés 1,5 milliárd forintból valósul meg.

Jelentős fejlesztési forrást kapott a hazai egyetem

Megkezdődhet Andrássy Egyetem és a St. Galleni Egyetem partnerségi projektje, melynek keretében összesen 6,5 millió svájci frank támogatási összegre lehetett pályázni.

Közel félmilliárdos útfejlesztés ért véget Nógrád megyében

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) 474 millió forintra rúgó támogatása tette lehetővé öt Nógrád megyei mellékút felújítását csaknem 15 kilométeren.

Megújult a gyöngyösi Károly Róbert Főiskola könyvtára

A tízmillió forintból megvalósult fejlesztés során korszerűsítették a számítógépparkot, digitalizálták a könyvtárban őrzött dokumentumokat, illetve akadálymentessé tették a közlekedő utakat.

Hatvanmilliót költöttek a családsegítő központra

Több mint hatvanmillió forintot költöttek a Szigethalom és Környéke Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat épületének felújítására, bővítésére. A korszerűsítést a környék hat településének társulása által benyújtott uniós pályázat tette lehetővé.

Uniós százmilliókat kap Lengyelország, Csehország és Szlovákia

Összesen egymilliárd euróval több uniós forráshoz juthat Csehország, Lengyelország és Szlovákia a következő három évben az eddig tervezettnél, mert gazdaságuk a 2007-2009-es időszakban kiugróan jól teljesített.

Az EU-ban eddig minden nyolcadik euró a magyar pályázóké lett

Az Európai Bizottság szerdán délután tette közzé első átfogó jelentését az EU 2007-2013-as kohéziós programjainak előrehala­dásáról. A hivatalos brüsszeli dokumentumból kitűnik: a megítélt támoga­tások aránya a rendelkezésre álló, hétéves kerethez viszonyítva hazánkban 46,3 százalékos, szemben az EU egészének mindössze 27,1 százalékos arányával.

Újra elérhető a tavalyi év egyik sikerpályázata

Újra kiírásra került az Új Magyarország Fejlesztési Terv Regionális Operatív Programjának keretében az a telephely-fejlesztési pályázat, mely a tavalyi év egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó kiírása volt. A mind a hét régiót érintő pályázat jelenlegi keretösszege közel 17 milliárd forint, ez előreláthatólag 300 új megvalósuló projekt támogatását jelentheti.

Hatalmas útfejlesztés veszi kezdetét Debrecen környékén

Az Észak-Alföldi Operatív Program (ÉAOP) keretében, az Európai Unió strukturális alapjainak támogatásával újul meg két útszakasz Debrecentől délkeletre. A munkálatok most kezdődnek és várhatóan még ebben az évben befejeződnek.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26