Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 19 találat van a UniósPénz oldalon

Hárommilliárdot kapnak az együttműködésre

Kiválasztották a Magyarország-Horvátország IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program első pályázati felhívásának nyertes projektjeit. A 42 nyertes projektre megítélt európai uniós támogatás összege meghaladja a 12,3 millió eurót (3,4 milliárd Ft). Az első támogatási szerződések megkötése 2010 áprilisára várható.

Újabb uniós milliók határmenti együttműködésre

A szlovákiai Alsó-Csallóköz és a Hanság turisztikai értékeinek bemutatására több mint 98 ezer eurót - mintegy 27 millió forintot - nyert Kapuvár és a csallóközi Nagymegyer (Velky Meder), az Európai Unió Magyarország-Szlovákia határon átnyúló együttműködési programja keretében.

Nyolcvanmilliárdból javítják a víz minőségét

Az érintett önkormányzatokból december 15-ig húsz társulásnak kell megalakulnia a Dél-Alföldön, ezek pályázhatnak majd a 80 milliárd forintot is meghaladó összköltségű ivóvízminőség-javító fejlesztések támogatására.

Szakképzési program harmincmillió forintból

Határon átnyúló szlovén-magyar szakképzési és felnőttképzési programot valósít meg mintegy 29 millió forint uniós támogatással az Első Magyar-Dán Termelő Iskola Alapítvány, a lendvai Kéttannyelvű Középiskola és Lendvai Népi Egyetem.

Húszmilliárd forintot kaphat nyolcvan település

A tamási önkormányzat szervezésében újra indulhat a 2007 óta húzódó dél-dunántúli ivóvízminőség-javító program, amelyhez mintegy nyolcvan önkormányzat jelezte csatlakozását.

Határmenti együttműködés: eurómilliókat utalnak hazánknak

Összesen 18,4 millió euró uniós pályázati forrás segíti a következő három évben a magyar-szerb határ menti együttműködést. Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretein belül eddig több mint 3000 milliárd forint értékben támogattak projekteket.

Egymillió euró természetes anyagok használatára

Az energiatakarékos építészetet, a megújuló energiákat és a hagyományos faépítészet megőrzését helyezi a középpontba egy magyar-szlovén közös projekt, amelynek keretein belül mintaházakat alakítanak ki Nagykanizsán és a szlovéniai Martjanciban.

Hárommilliós eurós akció az illegális lerakók ellen

Uniós források segítségével, mintegy 30 millió forint felhasználásával közel száz illegális hulladéklerakót térképeztek fel a Tisza Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei és kárpátaljai szakaszán.

Százmilliót nyertek az együttműködéssel

Százmillió forint értékű támogatást nyújt az Európai Unió a következő három évben a határon átnyúló szlovén-magyar kulturális együttműködés továbbfejlesztésére.

Jót tett a városnak a románokkal való együttműködés

Több mint 680 millió forintos beruházást valósíthat meg Gyula városa a magyar-román határmenti együttműködést támogató uniós alaptól nyert pályázatnak az eredményeként.

1 2