Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 38 találat van a UniósPénz oldalon

Hétszázmilliós beruházás Zalaegerszegen

Több mint 70 millió forinttal támogatja a Zala Megyei Önkormányzat sürgősségi centrum kialakítását a zalaegerszegi kórházban. A beruházás mértéke meghaladja a 700 millió forintot.

Uniós forrásból fejlesztik a nagykanizsai sürgősségi ellátást

Több mint félmilliárd forintból fejlesztik a nagykanizsai kórház sürgősségi osztályát. Többek között korszerű sürgősségi műtőt alakítanak ki, és 52 új orvostechnikai eszközzel bővül az intézmény.

Helikopter leszálló is lesz a makói kórházban

Uniós támogatással, mintegy 300 millió forintból európai mércével is korszerű sürgősségi osztályt alakítanak ki 2011 közepére a makói Dr. Diósszilágyi Sámuel Kórház-Rendelőintézetben.

Nyolc kórház újul meg nyolcvanmilliárd forintból

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv több mint 80 milliárd forintos támogatásával 8 póluskórház fejlesztése valósulhat meg. A szegedi Klinikai Központ új tömbjének megépítéséről szóló 12 milliárd forintos támogatási szerződést már aláírták.

Nyolc kórházat fejlesztenek nyolcvanöt milliárd forintból

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv eddigi legnagyobb egészségügyi beruházása az a 85 milliárd forintos program, melynek keretében 8 póluskórház fejlesztése valósulhat meg. Az eddig aláírt támogatások mellett e héten két újabb kórház szerződésére került pecsét. Ezzel Győrben és Nyíregyházán is elindulhat a beruházás.

Gyógypedagógiai intézményt újítanak fel Sopronban

Európai uniós támogatással újítják fel a Tóth Antal Egységes Gyógypedagógiai Intézményt Sopronban. A rekonstrukcióhoz mintegy 200 millió forintot nyert a fenntartó Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat az Új Magyarország Fejlesztési Terv Nyugat-dunántúli Operatív Programja keretében.

Félmilliárdos támogatást kapott a kaposvári kórház

A sürgősségi ellátórendszerek fejlesztésére elsőként nyert el 512 millió forintos uniós támogatást a Kaposi Mór Oktató Kórház.

Korszerűsítik a makói helikopterleszállót

Sürgősségi osztályt alakítanak ki európai uniós támogatással, mintegy 300 millió forintos költséggel a makói Dr. Diósszilágyi Sámuel Kórház-Rendelőintézetben, ez jelentősen javítja a térségben élő 51 ezer ember ellátását.

Egyedülálló szolgáltatást indít a Vöröskereszt

Hetven településre kiterjedő, jelzőrendszeres házi segítségnyújtó szolgáltatást indít januártól Zala megyében a Magyar Vöröskereszt európai uniós pályázat nyerteseként.

Öt és fémilliárdos támogatást kapott az Intézet

5,4 milliárd forintos uniós támogatás segítségével valósul meg az Országos Onkológiai Intézet fejlesztése. Az intézmény európai színvonalú ellátással várja majd a daganatos járó- és fekvőbetegeket.

1 2 3 4