Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 4 találat van a UniósPénz oldalon

Megtalálják a kiskaput a pályázók

Körlevélben vette fel a harcot a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség az európai uniós pénzt felhasználó pályázatok szabálytalanságainak ügyében. Tegnap az Állami Számvevőszék jelentésében is nagyon sok szabálytalanságról, hiányosságról volt szó a támogatások felhasználásával kapcsolatban.

Nemzetbiztonsági Hivatal: így kell megcsapolni az uniós kasszát

Nagy az érdeklődés az uniós támogatások megszerzése iránt, az erős lobbitevékenység pedig sokszor túlmutat a jogszerűség keretein, a bűnözők egyre kifinomultabb eszközökkel próbálnak meg Magyarországon is jogszerűtlenül nagy összegű támogatáshoz jutni.

Milliárdos csalások az uniós kifizetések körül

Az első Nemzeti fejlesztési terv közel húszezer támogatott pályázata közül eddig 275 esetben bizonyította be a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ), hogy a nyertesek szabálytalanul használták fel a pénzeket.

Uniós stratégia az adócsalás ellen

Az Európai Parlament elfogadott jelentése uniós stratégiával erősítené az adócsalás elleni küzdelmet. Egyes számítások szerint az EU-ban éves szinten mintegy 200-250 milliárd euró az adócsalásnak betudható, teljes adóveszteség, mely az unió GDP-jének 2–2,25 százalékát teszi ki.