Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 401 találat van a UniósPénz oldalon

Öt és fémilliárdos támogatást kapott az Intézet

5,4 milliárd forintos uniós támogatás segítségével valósul meg az Országos Onkológiai Intézet fejlesztése. Az intézmény európai színvonalú ellátással várja majd a daganatos járó- és fekvőbetegeket.

Uniós támogatás a szabadságharc relikviáinak bemutatására

Európai uniós támogatással dolgozzák fel és teszik a nagyközönség számára elérhetővé az 1848/49-es forradalom és szabadságharc relikviáit őrző romániai Aradi Ereklyemúzeum 17 ezer darabos gyűjteményét.

Közel háromszázmillió forintot nyert kutatásokra a Debreceni Egyetem

Genomikai, valamint képalkotó eljárásokkal és gyógyszervizsgálatokkal kapcsolatos kutatások szervezésére egymillió eurós (270 millió forint) támogatást nyert az Európai Unió 7. keretprogramja keretében a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centruma (DEOEC) Molekuláris Medicina Kutató Központja együttműködve a Német Rákkutató Központtal és az Európai Molekuláris Biológiai Laboratórium kutatóival.

Közel hetvenmilliót költenek a volt honvédségi ingatlanok fejlesztésére

Délkelet-Európa nyolc országában - köztük Magyarországon - egy-egy régió egykori honvédségi, "barnamezős" ingatlanjainak hasznosíthatóságát méri fel az az olasz kezdeményezésű projekt.

Egymilliárd forintos fejlesztés valósult meg az Alföldön

Vetőmag-feldolgozó üzemet avattak a Törökszentmiklósi Mezőgazdasági (TM) Zrt. szenttamási telepén hétfőn, a létesítmény több mint egymilliárd forintba került. Az üzem európai uniós támogatással készült, finanszírozásban a Magyar Fejlesztési Bank is részt vett.

Jelentős fejlesztés Nyugat-Dunántúlon

Az elmúlt évtizedek egyik legjelentősebb fejlesztése Abaújváron az a beruházás, amely most megvalósulhat az alig több mint kétszáz lakosú községben: csaknem 16 millió forintból felújítják az orvosi rendelőt, a költségek túlnyomó részét pályázat útján uniós forrásból biztosítják.

Nyolcvanmilliárdból javítják a víz minőségét

Az érintett önkormányzatokból december 15-ig húsz társulásnak kell megalakulnia a Dél-Alföldön, ezek pályázhatnak majd a 80 milliárd forintot is meghaladó összköltségű ivóvízminőség-javító fejlesztések támogatására.

Végre felújították a kis vidéki utat

Felavatta a Tápiószelét Abonnyal összekötő utat Szabó Imre környezetvédelmi és vízügyi miniszter. A beruházás keretében 3 kilométer új utat építettek, a fennmaradó mintegy 14 kilométeren pedig felújították a már meglévő útszakaszt.

Hétszázmilliós fejlesztések a hazai bioinnováció fejlesztéséért

Közel 700 millió forintból -uniós támogatással- innovatív kutatói teamek felállítását és működtetését, illetve alapkutatások folytatását támogató projekt indul a veszprémi Pannon Egyetemen, amely a környezetkímélő, erőforrás felhasználás szempontjából hatékony technológiák, eljárások kidolgozására összpontosít.

Uniós pénzt nyertek a hatalmas akvárium építésére

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében több mint 2,2 milliárd forintból valósul meg a Poroszló területére tervezett Tisza-tavi Ökocentrum. Magyarország második legnagyobb tava és környezete páratlan ökoturisztikai adottságokkal rendelkezik, a centrum létrehozásával pedig nem csak a természeti értékek védelme erősödik, de a Tisza-tó és környékének turisztikai jelentősége is növekedni fog, kedvező feltételeket teremtve a Tisza-tó iránt érdeklődő befektetőknek.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26