Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 401 találat van a UniósPénz oldalon

Ötletes a meterológiai állomás felújítási terve

Európai uniós források segítségével felújítanák a farkasfai meteorológiai állomást, amely a napokban került az Őrségi Nemzeti Park tulajdonába.

Két és félmilliárd forintos uniós támogatást kapott főiskola

Újabb állomásához érkezett - elkészült az infotér - a Műszaki-természettudományi tudásbázis infrastruktúrájának fejlesztése a Kecskeméti Főiskolán című projekt, amely a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Programból (TIOP)elnyert közel 2,5 milliárd forintos uniós támogatásból valósul meg.

Közbeszerzést írtak ki a tízmilliárdos fejlesztés előkészítésére

Nettó 30 millió forint becsült összegért kívánja nyílt közbeszerzésen kiválasztott vállalkozóval elkészíttetni a 10 milliárd forintos Budapest Szíve Program második ütemének EU pályázati dokumentációját Budapest Főváros Önkormányzata - a felhívás a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Uniós sportkomplexum-fejlesztések kétszázmilliótól ötmilliárdig

Az Európai Unió támogatási köre igen széles. Következő cikkünkben növekvő sorrendben mutatjuk be az elmúlt bő félév sport-fejlesztéseit. Górcső alá vesszük a sárkányhajó-világbajnokság helyszínét, a téli-nyári bobpályát és a műjégpálya beruházásait.

Jövőre elkészül a négyszázmillió forintot meghaladó fejlesztés

Csapadék- és belvízelvezető hálózat épül a Borsod megyei Borsodszirákon, a csaknem 440 millió forintos beruházás a tervek szerint jövő év végére készül el.

Háromszázmilliós támogatsát nyert a park

Inkubátorház épül több mint 330 millió forint uniós támogatással Zalaegerszegen; az épület alapkövét pénteken helyezték el az Északi Ipari Parkban.

Mintegy kétszázötven millió forintból újult meg a vidéki kisiskola

Megszépült a szőregi iskola, a beruházást európai uniós támogatásból valósították meg. A fejlesztés hozzájárul a szakkörök és az idegen nyelvi képzések megvalósulásához.

Egyedülálló szolgáltatást indít a Vöröskereszt

Hetven településre kiterjedő, jelzőrendszeres házi segítségnyújtó szolgáltatást indít januártól Zala megyében a Magyar Vöröskereszt európai uniós pályázat nyerteseként.

Tavasszal átadják a tökéletes horgászhelyet

Tökéletes horgász-, pihenő- és kirándulóhely válik a csongrádi Serházzug-holtágból jövő tavaszra. A környezetvédelmi beruházás 547 millió forintos uniós támogatással valósul meg.

Átadták a kibővült Győri Ipari Parkot

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv Nyugat-dunántúli Operatív Programjának keretében mintegy 650 millió forintból valósulhatott meg a Győri Ipari Park bővítése. A projektet közel 138 millió forinttal támogatta az unió.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26