Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 401 találat van a UniósPénz oldalon

Gyógypedagógiai intézményt újítanak fel Sopronban

Európai uniós támogatással újítják fel a Tóth Antal Egységes Gyógypedagógiai Intézményt Sopronban. A rekonstrukcióhoz mintegy 200 millió forintot nyert a fenntartó Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat az Új Magyarország Fejlesztési Terv Nyugat-dunántúli Operatív Programja keretében.

Repkedtek a milliárdok a záhonyi fejlesztések bemutatásán

A Budapesten működő gazdasági szakdiplomatáknak mutatták be az európai uniós források felhasználásával megvalósuló Záhony komplex fejlesztési programot. Négy program 35 milliárd forintos támogatásban részesül.

Újabb százmilliókat költenek a vidéki iskolákra

Az écsi és a ravazdi gyerekek jövőbeni boldogulásának esélyeit növeli az a fejlesztés, amely az unió, a magyar állam és az önkormányzatok együttműködése révén megvalósult.

Közel négyszázmillióból építettek bioerőművet Baján

A Greenergy cégcsoport 375 millió forintos beruházásával épült biomassza erőművet adtak át. A biomassza erőmű által termelt hővel a közel kétezer bajai lakás és intézmény fűtéséhez felhasznált melegvizet állítják elő, kiváltva ezzel az eddig felhasznált gáz egy részét.

Korszerűsítik a makói helikopterleszállót

Sürgősségi osztályt alakítanak ki európai uniós támogatással, mintegy 300 millió forintos költséggel a makói Dr. Diósszilágyi Sámuel Kórház-Rendelőintézetben, ez jelentősen javítja a térségben élő 51 ezer ember ellátását.

Pest megyében 12 milliárdból fejlesztik a városközpontokat

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség nyilvánosságra hozta a 2009. év egyik legnagyobb összegű, Pest megyei településeket érintő, uniós pályázatának végeredményét. Az "Integrált településfejlesztés" című konstrukcióban tizenhat városnak összesen 12 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást ítéltek meg.

Százmilliós könyvtárfejlesztés kezdődik

Uniós támogatással a korszerű könyvtári szolgáltatásokhoz szükséges informatikai fejlesztések indulnak hét Csongrád megyei bibliotékában, a 2010 nyarára befejeződő program költségvetése megközelíti a 100 millió forintot.

Hatalmas beruházások Rakamazon

Európai uniós pályázati támogatásokkal 1,3 milliárd forint értékű fejlesztést valósít meg a rakamazi önkormányzat. A beruházások között szerepel a felújított művelődési központ, a könyvtár és az újonnan kialakított főtér is.

Jelentős fejlesztések kezdődnek Ormosbányán

Az utóbbi évtizedek legjelentősebb infrastrukturális fejlesztése Ormosbányán a most megvalósuló helyi beruházás: a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával csaknem 145 millió forintból újítja meg útjait, buszmegállóit.

Közel tízmilliárdos hulladékeltakarítási projekt Győrött

Száztizenkét település 260 ezer lakosának életminőségét javítja a győri nagytérség hulladékgazdálkodási rendszere, amely 6,5 milliárd forintos uniós támogatással készül. A 9,5 milliárd forintos fejlesztési projekt keretében megépült hulladékkezelő központot Molnár Csaba kancelláriaminiszter adta át.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26