Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 401 találat van a UniósPénz oldalon

Százmilliós támogatást kapott Makád

Évtizedes gond oldódott meg a Csepel-sziget déli csücskében található Makád csapadékvíz- elvezetési rendszere, illetve a vizet befogadó tó rendbetételével, a 134 milliós beruházást szerdán adták át.

Százmilliárdokat költöttünk idén turisztikai fejlesztésekre

Az ÚMFT keretében 583 millió forintból épül meg a Bihari Rendezvénycsarnok a berettyóújfalui kistérségben. Az Észak-aföldi Régióban egyre nagyobb igény mutatkozik a rendezvény- és sportturizmus iránt.

Hazai milliárdos fürdőfejlesztések 2009-ben

Lassan elérkezik az idő, hogy számot vegyünk a 2009-es év legfontosabb uniós támogatással megvalósuló fejlesztéseiről. Míg előző cikkünkben a sportkomplexum-fejlesztéseket vettük górcső alá, most ez egymilliárd forintot meghaladó fürdőberuházásokat mutatjuk be. Az alább felsorolt tíz fürdőfejlesztés együttes értéke megközelíti a negyvenmilliárd forintot.

Uniós útfelújítások Heves megyében

Befejeződtek Heves megye déli részén kijelölt útszakaszok felújítási munkái. Mintegy 720 millió forintból, összesen 18 kilométer hosszan újították fel az utakat. Az Észak-Magyarországi Operatív Programban (ÉMOP) lebonyolított beavatkozás költségeit európai uniós forrásokból fedezik.

Tizenkétezer köbméter hulladéktól szabadítják meg a kis falut

Százharminchat millió forintból rekultiválják az évekkel ezelőtt bezárt ebesi hulladéklerakót. Az Európai Regionális Fejlesztési Alap 90 százalékos támogatásával megvalósuló projekt jövő tavasszal zárul és csaknem 12 ezer köbméter hulladéktól szabadítják meg a települést.

Felértékelődnek a szentendrei házak

A szentendrei Pannóniatelep mintegy 500 millió forintból kiépített csapadékvíz elvezető rendszerének köszönhetően megindulhat az infrastrukturális fejlődés Szentedre déli részén és mintegy 2.500 lakos ingatlana lesz értékesebb.

Uniós támogatással épül egyházi otthon Székelyben

Az Európai Unió 95 százalékos költségarányú támogatásával napközi otthont épít idős embereknek a református egyház Székelyben.

Hétmilliárd forintból válik kutatóegyetemmé a soproniak büszkesége

Hétmilliárd forint pályázati forrást nyert el a Nyugat-magyarországi Egyetem az idén. A rendelkezésre álló összegből megvalósuló fejlesztések célja, hogy nemzetközi kutatóegyetemmé váljon a soproni székhelyű felsőoktatási intézmény.

Nyolcszázmillió forintból alakítják át a kamalduli remeteséget

Turisztikai központtá alakítják és felújítják a kamalduli szerzetesek 275 éve épült központját az Oroszlány közelében fekvő Majkon. A beruházás értéke megközelíti a nyolcszázmillió forintot.

Több mint egymilliárdos beruházás a cserkeszőlői fürdőben

Uniós támogatással több mind egymilliárdos beruházás valósul meg a jövő év végéig a Cserkeszőlői Gyógy- és Termálfürdő.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26