Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 401 találat van a UniósPénz oldalon

Kétmilliárdból fejleszthet Százhalombatta

Jövőre több mint kétmilliárd forintos beruházással megújul Százhalombatta központja, a megújult teret várhatóan 2010 szeptemberében adják át.

Nyolc kórházat fejlesztenek nyolcvanöt milliárd forintból

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv eddigi legnagyobb egészségügyi beruházása az a 85 milliárd forintos program, melynek keretében 8 póluskórház fejlesztése valósulhat meg. Az eddig aláírt támogatások mellett e héten két újabb kórház szerződésére került pecsét. Ezzel Győrben és Nyíregyházán is elindulhat a beruházás.

Újabb két utat adtak át a forgalomnak Veszprémben

Veszprém megyében a Közép-dunántúli Operatív Program (KDOP) keretében 757 millió forintot fordítottak két mellékút rekonstrukciójára. A forrásokat az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) biztosította.

Ötvenmilliós támogatással újult meg a Dél-dunántúli Bock Panzió

A villányi BOCK Panzió az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében, 61,5 millió forint uniós támogatással, összesen közel 154 millió forintos beruházással újult meg. A kormány és az Európai Unió támogatásával 2013-ig 300 milliárd forint fordítható turisztikai fejlesztésekre.

Közel félmilliárd eurót költenek a fővárosi szennyvíztisztítóra

Mintegy 63 millió euróval többet fordíthat a főváros a csepeli szennyvíztisztítóra, miután az európai uniós szakbizottság két évvel meghosszabbította négy kapcsolódó beruházás határidejét.

Uniós pályázatok: a Dél-Alföldön fizetik ki a legtöbb igénylőt

A Dél-Alföldi Regionális Operatív Program (DAOP) 2007-2013-as időszakra rendelkezésre álló 208 milliárd forintnyi forrásának több mint 10 százalékát, 22 milliárd forintot már kifizettek, ez a központi régiót leszámítva a legjobb arány az országban.

Hatalmas egészségügyi beruházást kezdtek a kistérségben

Lerakták az alapkövét csurgói kistérségi járóbeteg-szakellátó központnak. A beruházás értéke megközelíti az egymilliárd forintot.

Új szaunavilágot építettek közel egymilliárd forintból

Uniós támogatással mintegy háromezer négyzetméteres családbarát szárnnyal bővül az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő, a 880 millió forintos beruházástól a turisztikai szezonalitás csökkenését várják.

Újabb uniós milliók határmenti együttműködésre

A szlovákiai Alsó-Csallóköz és a Hanság turisztikai értékeinek bemutatására több mint 98 ezer eurót - mintegy 27 millió forintot - nyert Kapuvár és a csallóközi Nagymegyer (Velky Meder), az Európai Unió Magyarország-Szlovákia határon átnyúló együttműködési programja keretében.

Közel egymilliárdos támogatást kapott a bajai út

Elkészült a Baja várost elkerülő út következő üteme. A 1,2 milliárd forintos beruházás az Európai Unió több mint 900 millió forintos támogatásával valósult meg a Közlekedés Operatív Program keretében.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26