Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 401 találat van a UniósPénz oldalon

Százmilliós kórházfejlesztés Nagykanizsán

Nagykanizsa közgyűlése legutóbbi ülésén úgy döntött: 103,2 millió forintot biztosít a Kanizsai Dorottya Kórház gép-műszer beszerzéseire.

Idén ismét autópálya-átadási dömping lesz

Míg tavaly - az uniós támogatásokkal együtt - 240 milliárd forintot költöttek erre a célra, addig 2010-ben 340 milliárdot fordít a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. gyorsforgalmi utak és vasutak építésére - írja a Népszava Online.

Megkapta a fejlesztési pénzt a halálút

Jövőre folytatódnak a nagyarányú közútfejlesztések Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében: az összesen több mint 5 milliárd forintos rekonstrukciók egyaránt érintik a térség főút-és mellékút hálózatát.

Óriási üzlet a vállalkozások finanszírozása

December közepéig 7,5 milliárd forint uniós pályázatokhoz adott támogatás-visszafizetési garanciát vállalt a Garantiqa Hitelgarancia Zrt., ami ötszöröse a tavalyi egész éves garanciavállalásának.

Közel hétmilliárdos beruházás valósul meg a királyok városában

Szennyvízberuházás indul 6,5 milliárd forint összegű európai uniós támogatással Székesfehérváron és környékén, melynek köszönhetően a Velencei-tó is tisztább lesz.

Újabb céges sikertörténet uniós támogatásból

Több mint 430 millió forint értékben fejlesztette logisztikai szolgáltatásait a szállítmányozást és a vasúti átrakást végző mándoki World-Transit Kft.

Európai út köti össze Nádudvart és Kabát

Lezajlott a műszaki átadás a Nádudvart Kabával összekötő úton. Az Észak-Alföldi Operatív Program (ÉAOP) keretében zajló Hajdú-Bihar megyei útrekonstrukció összes költségét, 280 millió forintot az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) állja. Az uniós finanszírozású mellékút-felújítási program tovább folyik a megyében, a régióban és az országban is.

Milliárdos turisztikai beruházás Sátoraljaújhelyen

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében több mint 500 millió forint uniós támogatással, összesen közel 1 milliárd forint értékben épült fel Sátoraljaújhely egyik legnagyobb jelentőségű beruházása, a Zempléni Turisztikai és Idegenforgalmi Centrum.

Háromezer panellakás újul meg

Háromezer panellakás energiatakarékos felújítása, korszerűsítése valósulhat meg Veszprém megye hét településén 850 millió forintos, vissza nem térítendő állami támogatással.

Szétosztották a milliárdokat

Megszülettek az első támogató döntések a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) november 30-tól ismételten kiírt EU-s automatikus pályázatán.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26