Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 401 találat van a UniósPénz oldalon

Hárommilliárdba kerül az új elkerülő

A 62-es főút M8-as autópálya (új Duna-híd) és Székesfehign: center;">

MTI fotobank

Az elkerülő úton egy hidat, továbbá egy balra kanyarodó sávos és egy körforgalmú csomópontot is kiépítenek, védfasort, valamint hófogó véderdőt is telepítenek. Az útszakaszon 90 kilométeres sebességgel haladhatnak majd a járművek. Az elkerülő út építését régóta szorgalmazzák a Fejér megyei település lakói, a községet átszelő út forgalma ugyanis igen nagy, s jelentős a balesetveszély is.

Tízmilliárdból épült hulladéklerakók

Január első napjaiban megkezdte működését a 35 millió euró, azaz mintegy 9,5 milliárd forintos költségből megépült kisvárdai és nagyecsedi hulladéklerakó.

Ezermilliárdos szennyvíz-beruházás az országban

Az eddigi döntések alapján mintegy ezermilliárd forint értékű szennyvíz-beruházás valósulhat meg Magyarországon az Európai Unió 2013-ig tartó költségvetési időszakában.

Hatvanmillióból szépítkezik a kisváros

A tervek szerint július végére végeznek a csornai városháza megszépítésével. A program keretében az energiafelhasználás racionalizálását is kiemelten kezelik.

Félmilliárdos támogatást kapott az szakképző iskola

Bővítik és korszerűsítik a mosonmagyaróvári Hunyadi Mátyás szakképző iskolát, a fejlesztést az Új Magyarország Fejlesztési Terv Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program (TIOP) keretében nyert mintegy 650 millió forintos pályázati forrás támogatja.

Ötmilliárdot költenek az autómentes Kiskörútra

Budapest Főváros Önkormányzata nyílt közbeszerzésen keres tervezőt és kivitelezőt a Budapest Szíve Program nettó 3,4 milliárd forintba kerülő két feladatára, a felhívás a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Új iskola félmilliárd forintból

Hamarosan új iskolába költözhetnek a csomádi gyerekek. A 400 millió forintos uniós támogatásból és saját forrásból a faluközpontban épült intézmény az elavult, régi iskolát váltja ki.

Márciusi slágerpályázatok

Mintegy 10 milliárd forint keretre környezetvédelmet szolgáló gazdaságfejlesztési pályázatok jelentek meg, amelyekre 2010. március 1-jétől lehet jelentkezni - közölte a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ (MAG) Zrt.

Uniós támogatások: Százmillió alatt is érdemes fejleszteni

Mintegy 60 millió forintos infrastruktúrafejlesztés valósult meg Tiszakarádon. A fejlesztés részeként egyes útszakaszok új burkolatot kaptak és felújítottak csaknem három kilométernyi járdarészt is.

Tízmilliárdos pályázati keretet nyitnak meg a cégek számára

A Regionális Operatív Programokban (ROP) 2010-ben is kiírják a telephelyfejlesztés támogatását, tavaly a kis- és középvállalkozások számára a telephely-fejlesztési pályázatot 17 milliárd forint kerettel hirdették meg, idén tízmilliárdot különítettek el.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26