Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 401 találat van a UniósPénz oldalon

Uniós szintre elmelik a vidéki iskolát

Mintegy 180 millió forintos uniós forrás felhasználásával újítják fel a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagyszekeres általános iskoláját.

Útjavítások önerő nélkül

Az Észak-Magyarországi Operatív Program (ÉMOP) részeként négy mellékutat újítottak fel Borsod-Abaúj-Zemplénben, az abaúji és a zempléni térségben. Az összesen 16,4 kilométernyi út mintegy 590 millió forintba került.

Két út újul meg Heves megye déli részén

Nyár közepéig összesen mintegy 700 millió forintból, összesen 18 kilométer hosszan újítják fel a Heves–Pusztataskony és a Kisköre–Poroszló összekötő út kijelölt szakaszait. A Észak-Magyarországi Operatív Program (ÉMOP) keretében lebonyolított beavatkozás költségeit az európai uniós forrásokból fedezik. A projekt megvalósításában kedvezően érintettek száma mintegy hatezer fő.

Akadálymentesítést támogatott az unió Nyíregyházán

Mintegy 23 millió forint európai uniós támogatással akadálymentesítették a nyíregyházi Start Nonprofit Kft. fenntartásában lévő speciális intézményt.

Uniós támogatás az agrár-szakképzéshez

Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (ÚMVP) keretében ez év őszétől szakképzési támogatáshoz juthatnak mindazok, akik az agrárium területén bővíteni akarják ismereteiket.

Hatalmas tornatermet kapnak az iskolások Balkányban

Szinte teljes egészében uniós forrásból, összesen 485 millió forintból újul meg Balkány általános iskolája. A pályázaton elnyert összegből többi között egy új tornaterem épülhet meg.

Százmilliókat költenek öt kilométer út építésére

Befejeződött Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében az Észak-Alföldi Operatív Program (ÉAOP) forrásaiból megvalósuló, 4,7 km hosszú Nyírpazony-Oros összekötő út felújítása. A beavatkozás költségvetése mintegy 224 millió forint volt. A felújítási munkákat a Vegyépszer Építő és Szerelő Zrt. végezte el.

Tihanyi legenda hatszázmillió forintból

Kiemelt beruházásként szeretnék fejleszteni Tihanyt, a helyi önkormányzat több mint fél évtizede dédelgetett terve, a "Tihanyi Legenda" nevű turisztikai fejlesztési projekt most 600 millió forintos uniós pénzhez juthat.

Átadtak 265 kilométer uniós forrásból felújított közutat

Az Új Magyarország Fejlsztési Terv Regionális Operatív Programok (ROP) keretében újítják fel hazánk mellékúthálózatának több elemét. A munkálatoknak köszönhetően az érintett kisebb települések fejlődése is megindulhat, de a megfelelő közlekedési infrastruktúra javítja a kistérségi központok gyorsforgalmi úthálózat elérését, és növeli majd a vállalkozó kedvű beruházók érdeklődését e térségek iránt. Máig a tervezett felújítások mintegy negyedét adták át a fogalomnak.

Átadták Európa leghosszabb nyári bobpályáját

Közép-Kelet-Európa leghosszabb, télen-nyáron egyaránt üzemelő bobpályáját adták át hétfőn Sátoraljaújhelyen. A város fölött magasodó Magas-hegyen 2275 méter hosszan vezet a pálya, a beruházás része egy idegenforgalmi attrakciónak, amely összességében mintegy 1 milliárd forintba kerül.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39