Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 401 találat van a UniósPénz oldalon

A támogatásnak köszönhetően hatalmas lehetőséget kap a stadion

Az Európai Unió támogatásával nemzetközi sportesemények rendezésére teszik alkalmassá a nyíregyházi Városi Stadiont. A létesítmény 260 millió forint összegű fejlesztéséről kedden írták alá a szerződést a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhelyen.

Uniós pénzből korszerűsítik a zalaegerszegi városháza fűtésrendszerét

Több mint 100 millió forint ráfordítással korszerűsítik a zalaegerszegi városháza fűtésrendszerét és nyílászáróit. A költségek 50 százalékát az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében az Európai Unió finanszírozza.

Biztonságos utat építenek uniós forrásból

Európai minőségű útszakaszon lehet közlekedni ezentúl Tapolca és Sümeg között. A most befejeződött európai uniós útfelújítási projekt mintegy 26 ezer ember életét teszi kényelmesebbé és biztonságosabbá. A program teljes költségkerete 50 milliárd forint.

Kiírták a pályázatot a királyi sétára

Építészeti ötletpályázatot írtak ki a székesfehérvári Nemzeti Emlékhely fejlesztésére. A középkori királyi bazilika - az egykori koronázások és királyi temetkezések - romterületén megvalósuló Nemzeti Emlékhely része a Királyi séta elnevezésű projektnek, amelyre 2007-ben európai uniós támogatást nyert Székesfehérvár.

Kétmilliárd forintot szánnak az egészségben eltöltött évekre

Települési egészségtervek, helyi közösségi programok, cukorbeteg gyermekek szüleinek főzőtanfolyam, idős embereknek kirándulásszervezés. Ilyen és ehhez hasonló programok valósulhatnak meg 2,4 milliárd forint uniós pénzből. Ezt a pályázati pénzt szív-érrendszeri, daganatos megbetegedések életmódi tényezőinek befolyásolására, egészséges életvitelhez szükséges tudás átadására, valamint egészségben eltöltött évek számának növelésére lehet fordítani.

Nyolcmilliárd forint jut stratégiai kutatásokra

Kihirdették a Nemzeti Technológia Program 2009. évi első pályázati fordulójának eredményét. Stratégiai kutatásokra 8,8 milliárd forintot osztottak szét.

Nyolcvanmilliárd forintot használtak fel a pólusok

Másfél évvel a pólusprogram indulása után a kiemelt uniós fejlesztésekre kijelölt nyolc pólusváros már 81 milliárd forintnyi uniós támogatást tudott lekötni kilenc kiírás alapján.

Milliárdos turisztikai fejlesztések kezdődnek Tokajban

Tokaj minden energiájával azon van, hogy minél több uniós forrást szerezzen a város fejlesztéséhez, és ezáltal behozza a több évtizedes lemaradását

Hárommilliárdos beruházás Dunaújvárosban

Uniós források segítségével, újabb jelentős beruházás indul a Dunaújvárosi Főiskolán az Új Magyarország Fejlesztési Terv részeként. A 3,2 milliárd forint összegű uniós támogatást a K+F kapacitásának fejlesztésére fordítja az intézmény.

Pécs: tíz hónap alatt építenék fel a négymilliárdos megalétesítményt

Megkezdődhet a 2010-es pécsi Európa Kulturális Fővárosa program egyik nagyberuházása. A kivitelező csütörtökön veszi át a munkaterületet és 329 napja van a projekt befejezésére, ami azt jelenti, hogy a tudásközpont jövő nyárra elkészül.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38