Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 401 találat van a UniósPénz oldalon

Hatalmas beruházás a vallási turizmus fellendítése érdekében

Mintegy 55 millió forintból újították fel a máriapócsi görög templom előtti teret, a beruházás összértéke azonban a félmilliárd forintot is meghaladja. A látogatók a tervek szerint a jövő év októberében vehetik ismét birtokukba a templomot.

Hatszázmillió forintból végeztek útfelújítást Heves megyében

Három mellékút újult meg az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) forrásaiból Heves megye északnyugati és északi részén, összesen több mint 18 kilométeren. A költségkeretet, 597 millió forintot az Észak-Magyarországi Operatív Program (ÉMOP) biztosította.

Közel húszmillió euróval támogatja az EU a mobil internetszolgáltatást

Jövő évtől az EU 18 millió eurót áldoz arra a kutatásra, amely a mobilhálózatok következő, negyedik generációját kívánja megalapozni - közölte kedden az Európai Bizottság.

Kétmillió eurót osztanak szét a FIDIBE-keretből

Az innovációs, technológiai és ipari parkok fejlesztését, a kis- és középvállalkozások támogatását tűzte ki céljául az a fejlesztési program, amelyet 2,2 millió eurós,- több mint 590 millió forintos - uniós támogatással a következő 30 hónapban valósítanak meg a dél-kelet-európai régió hét országában, köztük Magyarországon.

Több mint kétmilliárd forintból újítják fel az utakat Pest megyében

Jól haladnak a kivitelezők Pest megyében annak az öt mellékútnak a felújításával, amelyek a Közép-Magyarországi Operatív Program (KMOP) keretében válnak európai színvonalú utakká. Az uniós támogatással, összesen mintegy 2,1 milliárd forintból megvalósuló kiemelt projekteket pénteken mutatták be Szigetszentmiklóson.

Példátlan útfejlesztés veszi kezdetét Somogyban

Somogy megyében sosem látott útfejlesztések történnek, amelynek részeként 771 millió forintos uniós és nemzeti támogatásból felújították, kiszélesítették és megerősítették a 61-es főút somogyi részének az első, 14,5 kilométeres szakaszát.

A munkahelyek megtartására 260 milliárd forintot csoportosítanak át

Várhatóan augusztus végéig formálisan is jóváhagyja az Európai Bizottság Magyarország számára az operatív programokban lévő uniós pénzek átcsoportosítását a válság enyhítésére.

Felújítják a bíróságok épületét Csongrád megyében

Öt bírósági épületet akadálymentessé tesznek európai uniós támogatással Csongrád megyében, a november végére befejeződő beruházások összköltsége 144 millió forint.

Uniós támogatást élvez az Üvegtigrisnek otthont adó tó

Az állat- és növényfajták védelme mellett a természeti állapotok megőrzése, az elmocsarasodás, algásodás megállítása a célja a Garancsi tó megkezdett rehabilitációjának - derül ki Tinnye község vezetésének az önkormányzati sajtószolgálathoz szerdán eljuttatott közleményéből.

Új klinikai tömbre pályázik a szegedi egyetem

Pályázatot nyújt be a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) egy új, 265 normál és 34 intenzív ágyas klinikai tömb építésére - döntött egyhangúlag a felsőoktatási intézmény szenátusa keddi rendkívüli ülésén.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37