Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 401 találat van a UniósPénz oldalon

Négyszázmilliós útfejlesztések Nyíregyházán

Az Európai Unió támogatásával, közel félmilliárdos költségből Nyíregyháza keleti oldalán összekötik a 4-es számú főút Nyíregyháza-Záhony, a 41-es számú főút Nyíregyháza-Vásárosnamény és a 4911-es számú főút Nyíregyháza-Nyírbátor közötti szakaszát.

Végre átadták a felújított idősek otthonát

Mintegy 105 millió forintból újították fel és bővítették ki Nyírmihálydiban az idősek otthonát. A beruházást 77 millió forintos EU-támogatás segítette, az uniós színvonalúvá vált otthon teljes külső és belső felújításon esett át.

Milliárdos gigaberuházás Hajdúszoboszlón

Mintaszerűnek nevezte a hajdúszoboszlói fürdőfejlesztést Bajnai Gordon miniszterelnök. Az összesen 15.000 négyzetméteres fürdőkomplexum ez év decemberre készül el, a beruházással 30 új munkahely létesül.

Közel hétszázmilliót kaptak útépítésre az EU-tól

Mintegy 28 ezer ember mindennapi közlekedést könnyíti meg két Szabolcs megyei út most kezdődő felújítása. A munkálatok Nagykálló és Nyírbátor térségében mintegy 30 kilométeren zajlanak majd tavasszal és nyáron. A 683 millió forintra rúgó költségeket Európai Uniós támogatásból, az Észak-Alföldi Operatív Program (ÉAOP) keretéből fedezik.

Százmillió forintból épül fel az új ifjúsági centrum

Ötvenhat általános iskolás és középiskolás korú gyerek pihenhet egyszerre abban az ifjúsági turisztikai centrumban, amely szeptember közepén nyitja meg a kapuit a Vas megyei Kemeneskápolnán.

Megújult a bagi iskola 250 milliós beruházással

Kibővített, felújított iskolában kezdődhet meg az oktatás szeptemberben a Pest megyei Bagon, a 250 millió forintos beruházáshoz a pénz nagyobb részét európai uniós pályázaton nyerte el a község.

Ötmilliárd forintból bővítik a Syma Csarnokot

További 21 ezer négyzetméterrel kibővítve 5 milliárd forintból 4.300 fős kongresszusi központot épít a budapesti Dózsa György úton lévő Syma csarnokhoz a Syma + SD Kft.

Két mellékutat újítottak fel uniós segítséggel

Két négy számjegyű közút újult meg európai uniós anyagi forrásból Jász-Nagykun-Szolnok megyében az Észak-Alföldi Operatív Program (ÉAOP) egyik projektjeként. Az összesen közel 16 kilométer hosszú mellékutakon a munkák 846 millió forintba kerültek.

Félmilliárdos iskolakorszerűsítés Fehérgyarmaton

Csaknem félmilliárd forint értékű iskolakorszerűsítés kezdődött el kedden a fehérgyarmati Bárdos Lajos Általános Iskolában az Európai Unió támogatásával. A saját forrással együtt így több mint 468 millió forintból újulhat meg 2010 szeptemberére az iskola.

Még több pénzre van szükség az M3-as befejezéséhez

A kormány döntött arról, hogy az M7-es autópálya fejlesztéséhez korábban igényelt európai uniós forrást Magyarország az M3-as autópálya új szakaszának megépítésére használja fel.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36