Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 401 találat van a UniósPénz oldalon

Multifunkcionális kulturális központ lesz a kenyérgyárból

Siófokon a volt kenyérgyár és szódagyár területét szeretnék nemzetközi szintű, multifunkcionális kulturális központtá fejleszteni a helyiek; a kenyér sütési hőfokára utalva a 320 fok nevet viselő terv országos szinten is kiemelt projekt címre pályázik.

Fürdőfejlesztés: újabb színvonalas fürdővel bővül hazánk

Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. mintegy 1,2 milliárd forintos beruházással fejleszti a nyíregyháza-sóstógyógyfürdői parkfürdőt. A cég a beruházásból 880 millió forintos árbevételre számít.

Útépítés: Százezer ember profitál a fejlesztésekből Szabolcsban

Az Európai Uniós strukturális alapok forrásaiból, az Észak-Alföldi Operatív Program (ÉAOP) keretében újul meg a Nyíregyháza-Nyírbátor összekötő út 8,2 kilométeres szakasza a megyeszékhelytől az M3-as csomópontjáig. A munkálatok októberig zajlanak.

Közel százmilliós kerékpárút-fejlesztés Fejér megyében

Összesen 93 millió forintos európai uniós támogatással közel 4 kilométer hosszú kerékpárút épült a Fejér megyei Iszkaszentgyörgyön. A kétezer lelkes település 23 millió forint önrésszel járult hozzá a beruházás megvalósításához

Ötmilliárd forintra pályáztak idén a halászok

A vártnál több - 5 milliárd forintot meghaladó - igény érkezett a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz (MVH) a haltermelés, a halfeldolgozás és a természetes vízi halászat fejlesztését célzó beruházások támogatására az első kérelembenyújtási időszak alatt.

Barlanglakásokat újítanak fel negyvenmillió forintból

Barlanglakás-múzeumot alakít ki a Heves megyei Egerszalók önkormányzata az Európai Unió támogatásával, összesen negyvenmillió forintból.

Befejezték hétszázmilliós útfejlesztést

Bács-Kiskun megyében befejeződött az útfelújítás Kiskunhalas és Jánoshalma között. A több mint 20 kilométeres útszakasz felújítását az Európai Regionális Fejlesztési Alap forrásainak igénybevételével, 715 millió forintból végezték el a Dél-Alföldi Operatív Program (DAOP) keretében.

Gyógyintézeti Központtá alakul a kecskeméti kórház

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv több mint 80 milliárd forintos támogatásával 8 pólus kórház fejlesztése valósulhat meg. Ezeknek egyike a Kecskeméti Megyei Kórház, melynek teljes körű felújítását, gyógyintézeti központtá válását közel 10,5 milliárd forinttal támogatja az Európai Unió. A fejlesztés támogatási szerződését Székely Tamás egészségügyi miniszter részvételével ünnepélyes keretek között, ma írták alá.

Hatszázmillió forintot meghaladó útépítés Debrecenben

Az Európai Unió strukturális alapjainak támogatásával, az Észak-Alföldi Operatív Program (ÉAOP) keretében újul meg a Debrecen és Hajdúszovát közötti 14 kilométer hosszú útszakasz. A 4 és 5 számjegyű utak felújítására 2007 és 2013 között összesen 200 milliárd forint uniós forrást fordítanak.

Milliárdos beruházásokból újul meg Debrecen

Összesen közel másfél milliárd forint európai uniós forrásból valósulhat meg Debrecen megyei jogú város központjának funkcióbővítő fejlesztése. A projekt összköltsége 1,9 milliárd forint, a fejlesztések várhatóan 2011 közepére valósulnak meg.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35