Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 401 találat van a UniósPénz oldalon

Uniós pénzből újult meg két mellékút Pest megyében

A Közép-Magyarországi Operatív Program (KMOP) keretében felújították az Isaszeget Gödöllővel összekötő utat, valamint a sződi bekötő utat, összesen 10,4 kilométeren hosszon. A beavatkozásokra az Európai Unió biztosította a forrást, összesen 413 millió forintot. A felújítások nyomán mintegy 55 ezer ember mindennapi közlekedése válik kényelmesebbé, biztonságosabbá.

Közel háromszázmilliós utcarekonstrukció Egerben

Uniós támogatással valósul meg Eger egyik legforgalmasabb utcájának, a Deák Ferenc utcának a rekonstrukciója. A felújítási munkálatok 2010. tavaszán kezdődhetnek meg, a befejezés tervezett időpontja 2010. októbere.

Nyolcszázmilliós beruházás Nagykállón

Várhatóan nyáron kezdődhet meg a mintegy 800 millió forintos költségből megvalósuló, környezetbarát szennyvíztelep építése Nagykállóban. A kivitelezési munkálatok várhatóan 2010 nyarán kezdődhetnek meg.

Uniós pénzből fejlesztik a két határmenti állatkertet

A Kárpát-mendence néhány jellegzetes állatfajával, többek között farkassal, aranysakállal és vidrával is találkozhatnak majd a Szegedi Vadaspark látogatói annak a fejlesztésnek köszönhetően, melyre a Temesvári Állatkerttel közösen nyert uniós támogatást a Tisza-parti intézmény.

Baja a megye zászlóvivője

Baján 7 milliárd forint nagyságrendű fejlesztés valósulhat meg az európai uniós pályázatok támogatásával, ezzel a megye élmezőnyébe tartozik. Bács-Kiskun megyében 2007-től, hetvenmilliárd forintot meghaladó uniós pályázati forrást hívtak le a szervezetek és a vállalkozók.

Bajnai: Összefogással lehet fejleszteni

Megfelelő koncepcióval, a helyi közösségek összefogásával a gazdasági válság ellenére is van mód jelentős fejlesztések végrehajtására. A kormányfő Halásztelken, Dunaharasztiban, majd Kispesten tájékozódott több, uniós támogatású beruházásról.

Húsz felújított iskolát adnak át havonta

Újabb oktatási intézmény újult meg a Nemzeti Iskola-felújítási Program keretében, a pesterzsébeti Ady Endre Általános Iskola új épületét Hiller István szakminiszter adta át. A program keretében a 2009/2010-es tanévben havonta 15-20 felújított iskolát adnak át.

Nyolc kórház újul meg nyolcvanmilliárd forintból

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv több mint 80 milliárd forintos támogatásával 8 póluskórház fejlesztése valósulhat meg. A szegedi Klinikai Központ új tömbjének megépítéséről szóló 12 milliárd forintos támogatási szerződést már aláírták.

Az uniós pénzből csak sávszélesítésre jutott

Várhatóan ebben az évben felújítják a Hőgyész és Dúzs közötti, 6532. számú utat. A beruházás a Regionális Operatív Programok 2007-2008-as akciótervének keretében történik, az uniós támogatás idén még rendelkezésre áll - olvasható a TEOL.hu-n.

Felújított iskolát avatnak Rédén

Hétfőn adják át a Komárom-Esztergom megyei Rédén a település újjáépített iskoláját: a 200 milliós beruházás a Kisbéri Kistérségi Társulás iskolafejlesztési programjának legjelentősebb eleme.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26