Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 401 találat van a UniósPénz oldalon

Közel másfél milliárdos útfejlesztés Abony környékén

Újabb négy mellékút felújítása indult meg Pest megye délkeleti részén, a Közép-Magyarországi Operatív Program (KMOP) égisze alatt, összesen 24 kilométeren. A beavatkozások összköltsége 1,47 milliárd forint, amit az Európai Regionális Fejlesztési Alap fedez.

Újabb milliárdos fejlesztések Szegeden

Újabb, főként az egyetem oktatási egységeinek, klinikáinak és kollégiumainak otthont adó városrész rehabilitációját tervezi a szegedi önkormányzat. A 2,57 milliárd forintos összköltségű munkálatok kormányjóváhagyás esetén kiemelt projektként, uniós támogatással valósulhatnak meg 2012-ig.

Milliárdos vasútfejlesztési projektek hazánkban

A közlekedés fejlesztésére 1700 milliárd forintnyi európai uniós támogatási keret áll Magyarország rendelkezésre a 2008-2013 közötti időszakban, ennek felhasználásánál nagy hangsúlyt helyez a kormány a vasúthálózat korszerűsítésére, a közösségi közlekedés vonzóbbá tételére

Hatalmas fejlesztések kezdődnek az állatkertben

Varázshegy elnevezéssel komplex kiállítási és rendezvényteret alakítanak ki a Fővárosi Állat- és Növénykert területén a Nagyszikla belső terében, és megvalósul a Bölény-és Zsiráfház eredeti tervek szerinti rekonstrukciója is, részben európai uniós (EU) forrásból.

Uniós milliókból fejleszt a középkori kistelepülés

Utak és buszmegállók újulhatnak meg a Borsod megyei Szinpetriben. Az Aggteleki Nemzeti Park területén, a Jósva-patak völgyében fekvő, alig háromszáz lakosú kistelepülés több mint 23 millió forint értékű beruházást valósíthat meg.

Harmincmilliárdos víztározó projektek indultak

Szabó Imre környezetvédelmi és vízügyi miniszter csütörtökön letette a Nagykunsági és a Hanyi-Tiszasülyi árapasztó tározók alapköveit, ezzel megkezdődik a Vásárhelyi-terv két újabb tározójának az építése a Közép-Tiszán.

Láthatatlan uniós ezermilliárdok

Magyarország áll a legjobban az uniós források lehívásában a legutóbb felvett 10 tagország közül, Magyarország nyújtotta be a legtöbb nagyprojektet a 2007-2013-as időszakra az unióhoz, és az ország kapta meg a legtöbb engedélyt a fejlesztésekre.

Félmilliárdos útfelújítás kezdődik Vas megyében

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) forrásaiból újult meg négy mellékút Szombathelytől északra és nyugatra, összesen 12,3 kilométeren. A beruházás megvalósításához szükséges 546 millió forintot a Nyugat-Dunántúli Operatív Program (NYDOP) biztosította, a felújítási munkálatok három hónapot vettek igénybe.

Fűtésrendszer korszerűsítés uniós forrásból

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv Környezet és Energia Operatív Programjának keretében kiírt pályázat révén, összesen több mint 22 millió forintból újulhatott meg a Bakonycsernyei Evangélikus Egyházközség templomának, Esperesi Hivatalának és imaházának fűtési rendszere.

Újabb két tározó épül közel kétmilliárd forintból

Két árvízcsökkentő tározó alapkövét helyezik el csütörtökön a kivitelezés jelképes kezdeteként a Közép-Tisza mentén Abádszalóknál, illetve Tiszasülynél.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33