Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 401 találat van a UniósPénz oldalon

Húszmilliárdért épülhetenek szakorvosi rendelők

Több mint 950 millió forintos európai uniós pályázati támogatással kistérségi szakorvosi rendelőintézetet építenek Göncön, és ezzell párhuzamosan az országban még 15 településen kezdik meg kistérségi feladatokat ellátói rendelőintézetek kialakítását. Első körben 14,3, majd hat és fél milliárd forintos európai uniós támogatással.

Csak tiszta cég nyerhet százmilliókat

Uniós és állami támogatásból csaknem 150 millió forintot kapott, így saját forrással együtt mintegy 500 milliós beruházást valósított meg a HO-RA Kft. Abdai telephelyén - olvasható a kisalföld.hu-n.

Megújul az SZTE központi épülete

Jövő karácsonyra uniós forrásból nemcsak formájában, hanem funkciójában is megújul a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) központi épülete.

Egymilliárd forintba kerül egy új iskola felépítése

Több mint egy milliárd forintból egészen új, korszerű általános iskola épül Algyőn. A beruházás jelenlegi "ökojelleget" megtartva az üzemeltetési költségeket megújuló energiaforrás - termálhő - felhasználásával csökkentik majd.

Energiatakarékos építkezésre ösztönöznek

Uniós támogatással szerdán Siófokon megnyílt a Nap-Szél Tájékoztató Központ, az ország első olyan tanácsadó irodája, amely energiatakarékos és környezettudatos építkezéshez ad ingyenesen információkat és tanácsot lakásfelújítók és -építők részére.

Szlovén-magyar projektekre közel négymilliárd forintot kötöttek le

A Szlovénia-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program első pályázati felhívásának keretében 3,78 milliárd forint uniós támogatást kaphatnak a nyertes projektek.

Hatalmas változások előtt áll a Tisza fővárosa

Jelképesen egy hajón írták alá szerdán a Szolnok a Tisza fővárosa elnevezésű, a település belvárosának rehabilitációjára hivatott projekt támogatási szerződését, Szolnok centruma az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében újul meg az Európai Unió pénzügyi támogatásával.

Átadták a megújult Szajol-Mezőtúr vasútvonalszakaszt

Az utóbbi években aránytalanul háttérbe szorult a kötött pályás közösségi közlekedés infrastruktúrájának javítása a gyorsforgalmi úthálózat fejlesztésével szemben.

Újabb város csatlakozik a milliárdos fürdőfejlesztésekhez

Két és félmilliárdos fejlesztésre készülnek Gyulán a várfürdőben. A fejlesztéshez uniós támogatásra is számítanak, a beruházási összeg 50 százalékát tenné ki az önrész, míg a többit önkormányzati segítséggel valamint hitelfelvétellel teremtenék elő.

Közel kétszázmilliós bicikliút építés Dél-Dunántúlon

Hat kilométeres kerékpárút épül európai uniós támogatással Regöly és Tamási között, a beruházásra 192 millió forintot nyert el a két Tolna megyei település a Dél-Dunántúli Operatív Program pályázatán.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32