Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 401 találat van a UniósPénz oldalon

Újabb akadálymentesített iskolát létesítenek

Európai uniós támogatással újítja fel a speciális nevelési igényű tanulókat és óvodásokat oktató intézményét a székesfehérvári önkormányzat. A célra 242,198 millió forint támogatást nyert a város.

Öt és fél milliárdos beruházás valósul meg Hevesben

A hevesi megyegyűlés, illetve intézményeinek pályázatai nyomán az elmúlt három évben 5,5 milliárd forintnyi fejlesztés valósult meg a megyében.

Hulladékgazdálkodási mintaprojekt Nemesvámoson

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében több mint 8 millió forintos uniós támogatással indult - a kistérség települései közül másodikként - környezetvédelmi mintaprojekt Nemesvámoson.

Hat kötöttpályás nagyprojekt előkészítésére pályáznak

Támogatási kérelmet nyújt be a KÖZOP-hoz a Fővárosi Közgyűlés hat fővárosi kötöttpályás nagyprojekt megvalósíthatósági tanulmányának illetve kiviteli tervezésének támogatásához.

Közel kétmilliárdos fejlesztésbe vág az egyetem

Új oktatótermeket és laboratóriumokat, multifunkcionális előadót és felnőttképzési központot is magába foglal majd a Gödöllői Szent István Egyetem 2011 őszére elkészülő Műszaki- és Természettudományi Oktató Központja.

Zseniális magyar találmány a napelemes tetőcserép

Lehet, hogy a klasszikus napelemeknek hamarosan befellegzik, mégpedig egy új magyar találmány, a napelemes tetőcserépnek köszönhetően? A találmány óriási sikert aratott egy müncheni szakkiállításon, a megrendelések sorra futnak be, a gyártóbázis létrehozásában pedig jelentős uniós források is segítik a feltalálót.

Hatalmas vissza nem térítendő támogatás fiatal gazdáknak

A Társadalomtudományok és Európa-tanulmányok Intézetének Alapítványa több mint 222 millió forintot nyert az Európai Gazdasági Térség és a Norvég Finanszírozási Mechanizmus által támogatott pályázaton. A nemzetközi szintű tudásközpontba elsősorban az uniós országokból, a volt szovjet tagállamokból, illetve a Balkánról várják majd leendő hallgatóikat, esélyegyenlőséget és egyedülálló lehetőségeket biztosítva számukra az európai felsőoktatási térben.

Közel kétmilliárdos kulturális beruházás veszi kezdetét

Székesfehérvár és Fejér megye közgyűlése szerdai együttes ülésén módosította a "Királyi séta-Történelmi időutazás az ezeréves Székesfehérváron" című kiemelt projekt végrehajtására vonatkozó konzorciumi együttműködési megállapodást, s ezzel elhárult az akadály a támogatási szerződés pénteki aláírása elől.

Félmilliárdos útépítés Eger környékén

A műszaki átadás fázisába ért két Egerbe vezető mellékút felújítása, összesen 16 kilométer hosszon. A beavatkozásokra az Észak-Magyarországi Operatív Program (ÉMOP) keretében, európai uniós társfinanszírozással kerülhetett sor, 696 millió forintos ráfordítással.

Felébresztik az alvó gazdaságot

Hét európai ország kilenc városa 3 millió eurót kapott az Európai Uniótól arra, hogy előkészítse a területén található rozsdaövezetek rehabilitálását.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31