Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 401 találat van a UniósPénz oldalon

Akadálymentesítik a Pest megyei bíróságokat

Több mint 140 millió forintot költenek hat bírósági épület akadálymentesítésére Pest megyében. A beruházási költségekből 125 millió forintot uniós forrásból fedeznek, a fennmaradó összeget az Országos Igazságügyi Tanács Hivatala biztosítja.

Román informatikai pályázatok hazai cégeknek

Számos magyar vállalkozás keres kitörési lehetőséget a hazainál gyorsabban fejlődő román gazdaságban való részvétellel. Ezért nem haszontalan megismerkedni a szomszéd ország informatikai tárgyú uniós fejlesztési pályázataival - olvasható az IT-business.hu-n.

Egymilliárd forintot költenek a vízrendszer kiépítésére

Mintegy egymilliárd forintot fordítanak a Maty-Fehértói belvízrendszer fejlesztésére, a beruházás az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében valósul meg, így száz százalékos uniós és állami támogatást élvez.

Elérkezett az idő: felül kell vizsgálni az ÚMFT-t

Indokolt lenne felülvizsgálni az Új Magyarország Fejlesztési Tervet (ÚMFT-t), mivel a világgazdasági körülmények, és Magyarország helyzete is jelentősen változott a terv 2006-os elkészítése óta - közölte az AAM Tanácsadó Zrt. vezérigazgatója. A cég a héten hozta nyilvánosságra "Gyorsítósáv" című, a fejlesztési források hatékony felhasználásáról szóló kiadványát, amely azzal is részletesen foglalkozik, hogy milyen szempontoknak megfelelő kitörési pontokra van szükség Magyarország gazdaságának fellendítéséhez.

Informatikai hálózatot támogat az EU

Százmillió forintos európai uniós támogatás alapozza meg Borsod-Abaúj-Zemplén megye könyvtári informatikai hálózatát.

Korszerű egészségházat építettek Csornán

Korszerű egészségházat alakítottak ki Csornán uniós támogatással. A fejlesztés eredményeként az egészségügyi ellátás eddig szétszórtan elhelyezkedő ágazatai egy helyre kerültek.

Az új óvodába két éves gyerekek is járhatnak

Nyolc csoporttal működő új óvodát avatnak pénteken Újhartyánban. Az épületet pénteken avatják fel, az óvodában hétfőn látnak munkához: 167 kisgyermeket fogadnak.

Szakemberek szerint esélytelen a 4-es metró uniós támogatása

A metró második szakasza nem csak költségvetésileg irreális, hanem szakmailag is felesleges, ráadásul eddig titkolt szakmai tervdokumentumok szerint egyértelműen alkalmatlan uniós támogatás lehívására.

Félmilliárdos egészségügyi központ épül Pest megyében

Több mint 436 millió forintos európai uniós pályázati támogatással új Egészségügyi Központ épülhet Abony városa mellett, mely fejlesztésnek köszönhetően a Pest megye délkeleti térségében található települések alapfokú járóbeteg szakellátása is biztosítottá válik.

A balatoni civilek négyszázmillió forintot kapnak parkok építésére

Csaknem 400 millió forintnyi támogatást nyert el 31 balatoni civil szervezet a környezet szépítésére, megóvására a Norvég Alaptól a Balatoni Integrációs Kht. közreműködésével.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28