Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 401 találat van a UniósPénz oldalon

Közel négymilliárd forintból fejlesztik a makói fürdőt

Több mint másfél milliárd forintot nyert az uniós pályázat második körében Makó fürdőfejlesztésre, ezzel megkezdődhetnek a munkálatok. A bővítés 3,35 milliárd forintba kerül majd, 50 százalékos európai uniós támogatással, de az előkészítő munkálatokkal együtt a teljes költség 3,6 milliárd forintot tesz ki.

Uniós támogatással megújult Záhony belvárosa

Záhony új, nagyrészt uniós forrásból felújított városközpontját Bajnai Gordon miniszterelnök adta át. A településközpont átfogó rendezésének mintegy 62 millió forintos költségéből 49 milliót uniós pályázaton nyert el a felső-szabolcsi város.

Elkészült a jászberényi körgyűrű második üteme

Átadták a forgalomnak a Jászberényt elkerülő 31-es számú főútszakasz közel félmilliárd forintból megépült második ütemét a napokban. A szakminiszter ígérete szerint a körgyűrű kialakításának utolsó fejezete 2013. végéig lezárulhat.

Újabb kétmilliárdos projekt csúszhat

A mintegy 2,4 milliárdos költségvetésű siklósi vár- és termálfürdő eredetileg tervezett, 2010. májusi átadása legfeljebb egy hónapot csúszik.

A hetvenmilliós fejlesztés felbecsülhetetlen értéket képez

Központi szerepet szánnak Lengyeltótiban a csütörtökön átadott, 70 millió forint uniós támogatással megújult közösségi háznak. A beruházás az Európai Unió támogatásával, az Új Magyarország Fejlesztési Terv Dél-Dunántúli Regionális Operatív Programján nyertes pályázat révén, hétmillió forint önerővel valósult meg.

Elvileg nem csúszik az ötmilliárdos beruházás

Jó ütemben halad a 2010-es pécsi Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program egyik nagyberuházása, a Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont építése. A munkaterületen tartott csütörtöki szemlén a kivitelezők, a baranyai önkormányzat és a Pécsi Tudományegyetem képviselői is úgy vélték: az ingatlan elkészül a jövő nyári határidőre.

Harmincmilliárd forintból korszerűsítik a főutat

A tervek szerint csaknem 30 milliárd forintból újítják fel az 55-ös főút Baja és Szeged közötti szakaszát, ennek keretében a belterületi utak felújítása helyett, Mórahalmon elkerülő út épül majd 2012-ben.

Hétszázmillióból kármentesítik a katonai bázist

Európai uniós támogatás segítségével kármentesítik a Heves megyei Tarnaszentmária határában, az egykori honvédségi üzemanyagbázis területét.

A makói nagyprojekt Brüsszeli jóváhagyást kapott

Az NFÜ megkapta az Európai Bizottság jóváhagyását a "Makó város és térsége szennyvízelvezetése és szennyvíztisztítása" nagyprojektre. A mostani döntéssel immár 12 nagyprojekt kapott brüsszeli igent, ezeken felül további 14 túljutott a kormánydöntésen, amelyek közül 11 már Brüsszelben várja a támogató döntést.

Jövőre meglesz az új híd

Kedden Balázs Péter magyar és Miroslav Lajcak szlovák külügyminiszter elhelyezi az Ipoly felett átívelő ráróspusztai új közúti híd alapkövét. Az új híd kétsávos lesz, mellette járda és külön kerékpárút is épül. A befejezés határideje 2010 november 30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27