Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 401 találat van a UniósPénz oldalon

Újabb milliárdos útfelújítással végeztek

Jelentős mértékben javul a térségi összeköttetés, a közlekedésbiztonság és az utazási kényelem a Székesfehérvártól északi irányban, a megyehatárig húzódó mellékutak átadása nyomán. Az összesen 35 kilométeres felújítás 1,3 milliárd forintba került, a forrást az Európai Unió támogatási alapja biztosította.

Jobb esetben is nyolcszáz emberre jut egy szelektív lerakó

Az elmúlt napokban azt tapasztalhatták a győriek, hogy 42 hulladékszigetről elszállították a szelektív gyűjtésre alkalmas edényeket. Az uniós kohéziós pályázat részeként megújulnak, bővülnek a gyűjtőhelyek.

Óriási beruházás Veszprémben

Több mint egymilliárd forint összegű városfejlesztési projekt megvalósítása kezdődött el hétfőn Veszprémben, ehhez 860 millió forint uniós támogatást nyert el az önkormányzat, a többi pénzt saját erőből pótolják.

Uniós támogatással korszerűsítik a nyírbátori speciális iskolát

Az Európai Unió támogatásával, csaknem 700 millió forintos költségből korszerűsítheti és bővítheti a tanulásban egészségileg korlátozott fiatalok nyírbátori Éltes Mátyás speciális iskoláját a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat.

Hatalmas belvárosi rekonstrukció veszi kezdetét Tapolcán

Egymilliárd forint összegben belvárosi rekonstrukció kezdődhet a jövő év tavaszán Tapolcán, ehhez a város 650 millió forint uniós és kormányzati támogatást nyert.

Fontos utat adtak át Hevesben

Két szakaszon, összesen csaknem 19 kilométer hosszon újították fel az Eger-Hollóstető-Miskolc összekötő utat. Az Észak-Magyarországi Operatív Program (ÉMOP) keretében, európai uniós társfinanszírozással lebonyolított útrekonstrukció több mint 700 millió forintba került. Az ünnepélyes útátadásra Felsőtárkányban került sor.

Átadták a "jövő iskoláját" Érden

Befejeződött az érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola komplex fejlesztése. Az építkezés fedezetéül az Új Magyarország Fejlesztési Terv pályázatán nyert 250 millió, valamint az érdi önkormányzat által biztosított közel 500 millió forint szolgált.

Egymilliárdból fejleszt hazánk legnagyobb csővezeték-építő vállalata

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében 488 millió forint támogatásban részesült a Kőolajvezetéképítő Zrt., amelynek segítségével közel 1 milliárd forint értékű beruházást valósíthat meg.

Új szociális intézmények Szabolcsban

Az Európai Unió támogatásával egyházi szociális intézmények épülnek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében; Gégényben időseknek, míg Nyírbogdányban fogyatékosoknak hoznak létre nappali otthont.

Hatalmas egészségügyi fejlesztések a Rétságon

Rétság város önkormányzata közel egymilliárd forintos támogatást nyert el integrált kistérségi járóbeteg-szakellátó központ kialakítására. Az uniós forrásokból megvalósuló beruházás mintegy 18 000 fő minőségi egészségügyi kiszolgálását teszi lehetővé. A pályázati kiírás célul tűzte ki, hogy a projekt a helyi együttműködéseket erősítse a kistérségekben, ezt a célt a rétsági kistérség 18 önkormányzatának összefogása példásan szolgálja.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26