Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 401 találat van a UniósPénz oldalon

Jelentős támogatást kapott a kistelepülés

Jelentős fejlesztések valósulnak meg a zempléni Telkibányán uniós forrásokból, infrastrukturális beruházásokra a település több mint 35 millió forintot fordít idén.

Átadták a felújított húsz kilométeres útszakaszt

Megújítva kapták vissza a közlekedők a Tiszaug-Kunszentmárton összekötő utat. A beavatkozást az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) támogatása tette lehetővé, a 18,2 kilométeres útszakasz rendbetétele összesen 615 millió forintba került.

A milliárdos beruházásnak köszönhetően megújulnak a hazai városok

Aláírták két megyei jogú városunk, Kaposvár és Nyíregyháza funkcióbővítő városfejlesztéséről szóló támogatási szerződését. Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében 2007-2013 között 270 milliárd forint támogatás áll rendelkezésre a települések rehabilitációjára. Ebből a 2007-2010-es időszakban a pályázatos és kiemelt projektek közel 200 milliárd forint uniós társfinanszírozásban részesülhetnek, ami közel nyolcszorosa az I. NFT 24,5 milliárd forint értékű, városrehabilitációra fordított támogatási összegének.

Másfél milliárdos felújítás Szombathelyen

Folytatódik Szombathely belvárosának funkcióbővítő megújítása, a fejlesztésre a Nyugat-dunántúli Operatív Program keretéből elnyert 875 millió forintos támogatással együtt 1 milliárd 490 millió forintot fordítanak 2011 novemberének végéig.

Nyolcmilliárdos nagyprojekt a Kis-Balatonon

A kormány elfogadta, és benyújtja az Európai Bizottsághoz a "Kis-Balaton Vízvédelmi Rendszer (KBVR) II. ütem megvalósítása" című nagyprojekt támogatási kérelmét. Pozitív döntés esetén közel 8 milliárd forint juthat a kiemelt fontosságú balatoni térség fejlesztésére.

Fejlesztik a vidéki egészségügyi centrumokat

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében megkezdődhet a Mezőcsáti és a Sárvári kistérség járóbeteg központjainak infrastrukturális fejlesztése. A projektek megvalósulásával mindkét kistérségben jelentősen javul az egészségügyi szakellátásokhoz való hozzáférés, megszűnik az ellátási hiány.

Új típusú ügyfélszolgálatot alakítanak ki ötszázmillió forintból

Az Európai Unió támogatásával új típusú ügyfélszolgálatot alakít ki a nyíregyházi önkormányzat. Az új ügyfélcentrum-okmányirodában egy időben 35 ügyintéző fog dolgozni.

Folytatódik a milliárdos beruházás Szegeden

Aláírták Szeged belvárosi rekonstrukciójának két kivitelezői szerződését szerdán, a Tisza-parti városban; eszerint a Kölcsey utca és a Reök-palota előtti tér felújítását nettó 233 millió forintért az ATV Szeged Konzorcium vállalta, míg a Mars tér rendbetételét a Merkbau Kft. végzi el 1,2 milliárd forintért.

Egymillió forinttal támogatják a GE-dolgozók munkavállalását

A kormány európai uniós források bevonásával, az Európai Globalizációs Alkalmazkodási Alap (EGA) támogatásával kívánja elősegíteni a General Electric (GE) fényforrás üzletágának átszervezése miatt elbocsátandó munkavállalók újbóli elhelyezkedését.

Mérföldkő a hazai gyógyszergyártásban

Mintegy 5 milliárd forintos beruházással, 460 millió forintos uniós támogatással úgynevezett "magas fokon zárt üzemet" létesítettek a Teva Gyógyszergyár Zrt. debreceni üzemében. A beruházást mérföldkő a hazai gyógyszergyártásban.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26