Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 401 találat van a UniósPénz oldalon

Közel egymilliárd forintos vízrendezési projekt indul

Aláírták szerdán a Tiszántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság területén lévő vízrendezési főművek rekonstrukcióját célzó támogatási szerződést. A beruházás első üteme 995 millió forintból valósul meg.

Kétszázmillió forintot nyert a főiskola karrier-tanácsadásra

Mintegy kétszázmillió forintból, amelynek kilencven százaléka uniós támogatás, fejleszti hallgatói és intézményi szolgáltatásait a Nyíregyházi Főiskola. A tervek szerint komplex, egyénre szabott tanulmányi és tehetségsegítő szolgáltatásokat is bevezetnek.

Giga beruházás indul Baranyában

Megkezdődhet a siklósi vár, a Mohácsi Történelmi Emlékhely felújítása és a harkányi gyógyfürdő bővítése, miután a regionális operatív programok irányító hatósága jóváhagyta a beruházásokkal kapcsolatos pályázatokat.

Uniós forrásból fejlesztik a nagykanizsai sürgősségi ellátást

Több mint félmilliárd forintból fejlesztik a nagykanizsai kórház sürgősségi osztályát. Többek között korszerű sürgősségi műtőt alakítanak ki, és 52 új orvostechnikai eszközzel bővül az intézmény.

2012-ben kezdődik a nagyatádi térség gigantikus beruházása

Nagyatád szennyvíztelepének fejlesztésére, valamint nyolc környező település és Nagyatád Kivadár városrészének csatornázására 111 millió forintos uniós támogatást nyert a Nagyatádi Regionális Szennyvíztársulás az Új Magyarország Fejlesztési Terv Környezet és Energia Operatív Programjában.

Véget ért a kilencmilliárdos földgázvezeték-beruházás

Befejeződött a magyar-román földgázvezeték magyarországi szakaszának építése mintegy 9 milliárd forint beruházással. A vezeték kezdetben Magyarországról Románia felé fogja szállítani gázt, de megteremtették az ellenkező irányú szállítás technikai feltételeit is.

Helikopter leszálló is lesz a makói kórházban

Uniós támogatással, mintegy 300 millió forintból európai mércével is korszerű sürgősségi osztályt alakítanak ki 2011 közepére a makói Dr. Diósszilágyi Sámuel Kórház-Rendelőintézetben.

Uniós pénzből élesztik újra a 150 éves arborétumot

Közel 171 millió forintos európai uniós támogatással újul meg Szombathelyen a kámoni arborétum növényzete

Elkészült a négysávos reptéri út

Átadták az 58-as főút négysávosra bővített, Pécs és a pogányi repülőtér közötti szakaszát szerdán. Az 5 kilométer hosszú, 6 új csomópontot is magába foglaló útszakasz szélesítése 1,6 milliárd forintba került, a költségek 85 százalékát európai uniós, fennmaradó részét hazai forrásból fedezték.

Másfél millió eurót nyert a magyar professzor

A csecsemők korai értelmi fejlődésének kutatására fordítják azt a másfél millió eurót, amelyet Csibra Gergely, a Közép-európai Egyetem (CEU) Kognitív Fejlődéslélektani Kutatóközpontja pszichológiaprofesszora nyert el az unió kutatási pályázatán.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26