Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 401 találat van a UniósPénz oldalon

Tízmilliárdos fejlesztés a Debreceni Egészség Központban

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv eddigi legnagyobb egészségügyi beruházása az a 85 milliárd forintos program, melynek keretében 8 póluskórház fejlesztése valósulhat meg. Ezek egyike a Debreceni Egészség Központ, melynek fejlesztési projektjét több mint 10 milliárd forinttal támogatta az unió.

Újabb árvízvédelmi beruházás indul Csongrádon

Az árvízvédelmi rendszer rekonstrukciója 2012 elejére Csongrád város teljes belterületi szakaszán befejeződik; a várhatóan augusztusban, uniós támogatással induló fejlesztés 1,5 milliárd forintból valósul meg.

Jelentős fejlesztési forrást kapott a hazai egyetem

Megkezdődhet Andrássy Egyetem és a St. Galleni Egyetem partnerségi projektje, melynek keretében összesen 6,5 millió svájci frank támogatási összegre lehetett pályázni.

Közel félmilliárdos útfejlesztés ért véget Nógrád megyében

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) 474 millió forintra rúgó támogatása tette lehetővé öt Nógrád megyei mellékút felújítását csaknem 15 kilométeren.

Megújult a gyöngyösi Károly Róbert Főiskola könyvtára

A tízmillió forintból megvalósult fejlesztés során korszerűsítették a számítógépparkot, digitalizálták a könyvtárban őrzött dokumentumokat, illetve akadálymentessé tették a közlekedő utakat.

Hatalmas útfejlesztés veszi kezdetét Debrecen környékén

Az Észak-Alföldi Operatív Program (ÉAOP) keretében, az Európai Unió strukturális alapjainak támogatásával újul meg két útszakasz Debrecentől délkeletre. A munkálatok most kezdődnek és várhatóan még ebben az évben befejeződnek.

Milliárdos beruházás valósult meg a Károly Róbert Főiskolán

A Károly Róbert Főiskola infrastruktúra fejlesztése az EU támogatásával valósult meg az elmúlt két évben. Az 1,6 milliárd forintos projekt célja, hogy a vállalkozói szférával együttműködve kialakuljon egy olyan innovatív tudásbázis, amely a minőségi képzések színvonalának emelése mellett új munkahelyeket teremt a K+F szektorban.

Véget ért a kétszázmilliós iskolafejlesztés

Kétszázmillió forintból újult meg a Borsod megyei Boldva általános iskolája, a bővítéssel egybekötött rekonstrukciót fél év alatt végezték el.

Hétszázmilliós beruházás Zalaegerszegen

Több mint 70 millió forinttal támogatja a Zala Megyei Önkormányzat sürgősségi centrum kialakítását a zalaegerszegi kórházban. A beruházás mértéke meghaladja a 700 millió forintot.

Újabb uniós milliók akadálymentesítésre Százhalombattának

Mintegy 27 millió forint uniós támogatást nyert el Százhalombatta városa a helyi családsegítő és gondozási központ Szivárvány téri épületének teljes akadálymentesítésére.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26