Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 5 találat van a UniósPénz oldalon

Idén ismét autópálya-átadási dömping lesz

Míg tavaly - az uniós támogatásokkal együtt - 240 milliárd forintot költöttek erre a célra, addig 2010-ben 340 milliárdot fordít a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. gyorsforgalmi utak és vasutak építésére - írja a Népszava Online.

Gigaberuházásból valósul meg az új autópályaszakasz

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség a héten megkapta az Európai Bizottság jóváhagyását az M43 autópálya Szeged és Makó közötti szakaszának megépítését előirányzó nagyprojektre.

Új elkerülő út: két legyet egy csapásra

A 13. számú főút Komáromot elkerülő szakaszának köszönhetően a város 1. és 13 sz. főúti átkelési szakaszainak forgalmi terhelése csökken, és a Komárom Ipari park teherforgalma a városból az M1 autópálya irányába vezetődik majd ki.

Könnyen elbukhat az autópályára szánt uniós pénz

Veszélyben van a Balatonkeresztúr és Nagykanizsa közötti M7-es szakaszra vonatkozó 35 milliárd forintos hazai EU-támogatást, mert Brüsszel szerint a közbeszerzési eljárások sértették a versenykiírást. A támogatást teljes egészében elveszítheti a projekt, szakértők szerint azonban vannak opciók egy részének megmentésére.

Szükséges bővíteni az M3-as bekötőjét

Két Heves megyei szakasz megépítésével folytatódik tavasszal a 21-es főút négysávosítása, a beruházás becsült költsége meghaladja a hárommilliárd forintot.