Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 10 találat van a UniósPénz oldalon

Milliárdos beruházással védik Szolnokot

Összesen több mint ötmilliárd forintba kerül az a két töltésfejlesztési beruházás, melynek előkészítése félidejéhez érkezett Szolnokon.

Újabb két tározó épül közel kétmilliárd forintból

Két árvízcsökkentő tározó alapkövét helyezik el csütörtökön a kivitelezés jelképes kezdeteként a Közép-Tisza mentén Abádszalóknál, illetve Tiszasülynél.

Magas színvonalú szakellátást támogat az EU

Csaknem másfél milliárd forintból újul meg Tiszaújváros és térsége alap- és járóbeteg-szakellátása. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Turistalátványosság lesz a tiszadobi kastély

Mintegy 1,7 milliárd forint európai uniós támogatással felújítják a tiszadobi Andrássy-kastélyt. A felújítás befejezésének tervezett időpontja 2011. július 31.

A tiszta Tisza a románok érdeke is

Közös szlovák, ukrán, román, magyar program indul a Tisza vízgyűjtőjén található hulladéklerakók felszámolására, a több évig tartó munkához uniós forrásokat is igénybe vennének.

Hiányos ukrán árvízvédelem

Az idén sem jut elég pénz Ukrajnában a Tisza-völgyi komplex árvízvédelmi állami programra, amelynek a megvalósítására Kárpátalja megye a 2009-re betervezett összeg alig 17 százalékát kapja meg a központi költségvetésből.

Árvízvédelmi beruházások Beregben

Két árvízvédelmi beruházást készít elő Beregben a Felső-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság. A Tisza Vásárosnamény és Lónya közötti szakaszán a gát erősítését, míg Gulács és Jánd között árapasztó tározó építését tervezik.

Közel százmilliós kistérségi fejlesztés veszi kezdetét

A Synergon Informatika Nyrt. a Tiszafüredi Kistérség területén 98 millió forint értékű informatikai hálózat-fejlesztést nyert el.

Tízmilliárdból rendezik a Tiszát

A Közép-Tisza vidék árvízvédelmi biztonságának növelése érdekében a Vásárhelyi-terv továbbfejlesztett változata keretében rendezik a folyószakasz hullámterét. A tízmilliárdos nagyprojekt kiemelt figyelmet kap az ÚMFT-ben.

Milliárdos közintézmény-fejlesztések Szabolcsban

A közintézmények fejlesztésére hatmilliárd forint értékű kötvényt bocsát ki a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat.