Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 6 találat van a UniósPénz oldalon

Újra ringbe szállhatnak az elutasított pályázók

Magyarország az uniós pénzek legjobb felhasználója előző évi teljesítménye alapján - legalábbis a kelet-közép-európai régióban - maga mögé utasítva olyan EU-s tagállamokat, mint Szlovénia, Lengyelország vagy Csehország.

Romaintegráció százmilliárdos forrásbevonással

A 2013-ig mintegy ezermilliárdot felhasználó Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP) minden strukturális pilléréből jutnak források a romák integrációjának elősegítésére.

Megvédik művelődési házukat a nyíregyháziak

Helyi védelem alá helyezte a nyíregyházi művelődési központ épületét a város közgyűlése, így a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhely jelképévé vált létesítmény a teljes rekonstrukció után is megőrzi arculatát.

Ötmilliárdos támogatás látássérülteknek

Évente mintegy négyezer új látássérült rehabilitációjára lenne szükség, ezzel szemben 2005-ig évente alig hetven fő jutott ellátáshoz Budapesten, míg vidéken nem volt rehabilitációs szolgáltatás. Az uniós TÁMOP és TIOP pályázatok 5,3 milliárd forintos keret biztosítanak a szervezeteknek.

Könyvtárak összefogása Székesfehérváron

A könyvtári szolgáltatások infrastruktúrájának fejlesztésére közösen pályázik öt székesfehérvári és a gárdonyi városi könyvtár; a cél érdekében a Vörösmarty Mihály Megyei Könyvtár vezetésével konzorciumot hoztak létre - mondta el az MTI-nek a megyei könyvtár igazgatója.

Tudástranszfer EU-pénzből

Szeptember 15-ig várják a pályázatokat a Társadalmi megújulás operatív program (TÁMOP) 4.2.1-es kódszámú kiírására, amely a tudáshasznosulást és -transzfert segítő eszköz- és feltételrendszer kialakítását, fejlesztését támogatja - írja a VGO.