Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 6 találat van a UniósPénz oldalon

Hamarosan beérik a közel százmilliárdos felzárkóztató program

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség és a Promei Nonprofit Kft. szervezésében ma tartották az első értékelő konferenciát a 33 leghátrányosabb helyzetű (LHH) kistérség felzárkóztatását szolgáló komplex programról. A szentendrei Skanzenben megrendezett eseményen Bajnai Gordon miniszterelnök mondott záróbeszédet.

Felkészült a Skanzen húsvétra: átadták a kétmilliárdos fejlesztetéseket

Átadták a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum 2,2 milliárd forintos fejlesztése keretében megvalósult új főbejáratot és a skanzenvonatot.

Egyedülálló lesz a szentendrei vasút

A szentendrei skanzenben megkezdődött Európa leghosszabb, 2,1 kilométeres múzeumi vasúti sínpályájának lefektetése. A vasútépítés része az intézmény összesen 2,2 milliárd forintból megvalósuló múzeumgyarapító programjának.

Hárommilliárdos mankó a Pest megyei egészségügynek

Hárommilliárd forintnál is többet költhet Pest megye négy városa egészségügyi intézményeinek bővítésére és felújítására. Szentendre, Szigetszentmiklós, Abony és Érd a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Közép-Magyarországi Operatív Programján (KMOP) belül meghirdetett pályázat nyerteseiként osztozik a pénzen. A pályázatra több tucat település jelentkezett.

Megújult pilisi útszakaszok

Európai uniós társfinanszírozással, 230 millió forint értékben 3,5 kilométernyi útszakasz újult meg Pest megyében. Az M0-ás északi szakaszának átadását követően a Szentendre-Üröm összekötő út és a pilisszántói bekötő út felújítása időszerűvé vált. A felújítási munkálatok 2008. július 31-én kezdődtek a Magyar Aszfalt Kft. kivitelezésében.

Turizmusfejlesztés 250 millió forintos támogatással

Újfajta turisztikai struktúra kialakítására a Közép-magyarországi Régiónak mintegy 250 millió forintot ítéltek meg uniós forrásokból.