Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 19 találat van a UniósPénz oldalon

Uniós pénzből fejlesztik a két határmenti állatkertet

A Kárpát-mendence néhány jellegzetes állatfajával, többek között farkassal, aranysakállal és vidrával is találkozhatnak majd a Szegedi Vadaspark látogatói annak a fejlesztésnek köszönhetően, melyre a Temesvári Állatkerttel közösen nyert uniós támogatást a Tisza-parti intézmény.

Hatalmas támogatást kaptak az elhízás okának kutatására

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) szakemberei nemzetközi partnereikkel együttműködve kétéves programba kezdtek, melynek során több tízezer adatot dolgoznak fel annak érdekében, hogy megfelelő receptet adjanak a fittség megőrzésére, az elhízás elkerülésére. A programot az Európai Unió 70 százalékos támogatásban részesítette.

Folytatódik a milliárdos beruházás Szegeden

Aláírták Szeged belvárosi rekonstrukciójának két kivitelezői szerződését szerdán, a Tisza-parti városban; eszerint a Kölcsey utca és a Reök-palota előtti tér felújítását nettó 233 millió forintért az ATV Szeged Konzorcium vállalta, míg a Mars tér rendbetételét a Merkbau Kft. végzi el 1,2 milliárd forintért.

Lézerkutató: hatalmas lehetőséget kapott Szeged

Magyarország, Csehországgal és Romániával közösen elnyerte a jogot arra, hogy prágai, bukaresti és szegedi helyszínnel megépítse az európai unió lézeres.

Újabb milliárdos fejlesztések Szegeden

Újabb, főként az egyetem oktatási egységeinek, klinikáinak és kollégiumainak otthont adó városrész rehabilitációját tervezi a szegedi önkormányzat. A 2,57 milliárd forintos összköltségű munkálatok kormányjóváhagyás esetén kiemelt projektként, uniós támogatással valósulhatnak meg 2012-ig.

Három vállalat hárommilliárd forintból épít fürdőt

Nettó 3,5 milliárd forintos ajánlattal a három tagú Szeged-Fürdő 2. Konzorcium nyerte el az Újszegedi Fürdőkomplexum fejlesztésének harmadik ütemére kiírt nyílt közbeszerzést.

Új kulturális központ épül Szegeden

Félidejéhez érkezett a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karán, a Tudáskapu néven elindult természetismereti tudástár építése. A Szegeden egyedülálló kezdeményezés 2010 végére készül el.

Februárra elkészül a szegedi fürdőkomplexum

Az újszegedi Napfényfürdő Aquapolis Szeged beruházás már ötven százalékos készültségű; a mintegy nyolc milliárd forintból épülő gyógy-, wellness-, élmény- és strandfürdő várhatóan 2010 februárjában megnyílik.

Több mint kétszázmillióból újul meg egy szegedi csomópont

Uniós támogatással, összesen 257 millió forintból 2010 júniusára fölújítják a szegedi Hont Ferenc utcai tömegközlekedési csomópontot, ahol több autóbusz és troli végállomása található.

Megújul az újszegedi Rendezvényház

Elkészültek a kerékpártárolók, tusolók, öltözők, és hamarosan kezdik a közösségi terek infrastrukturális fejlesztésével kapcsolatos munkálatokat az újszegedi Rendezvényházban.

1 2