Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 10 találat van a UniósPénz oldalon

Újabb akadálymentesített iskolát létesítenek

Európai uniós támogatással újítja fel a speciális nevelési igényű tanulókat és óvodásokat oktató intézményét a székesfehérvári önkormányzat. A célra 242,198 millió forint támogatást nyert a város.

Közel kétmilliárdos kulturális beruházás veszi kezdetét

Székesfehérvár és Fejér megye közgyűlése szerdai együttes ülésén módosította a "Királyi séta-Történelmi időutazás az ezeréves Székesfehérváron" című kiemelt projekt végrehajtására vonatkozó konzorciumi együttműködési megállapodást, s ezzel elhárult az akadály a támogatási szerződés pénteki aláírása elől.

Kiírták a pályázatot a királyi sétára

Építészeti ötletpályázatot írtak ki a székesfehérvári Nemzeti Emlékhely fejlesztésére. A középkori királyi bazilika - az egykori koronázások és királyi temetkezések - romterületén megvalósuló Nemzeti Emlékhely része a Királyi séta elnevezésű projektnek, amelyre 2007-ben európai uniós támogatást nyert Székesfehérvár.

Több mint kétmilliárdból fejlesztik a királyok városát

A belvárosi rehabilitáció folytatására mintegy 1,8 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert Székesfehérvár. A projekt megvalósítása mintegy 2,4 milliárd forintba kerül.

Még szebb lesz a királyok városa

Európai uniós támogatással újul meg Székesfehérvár belvárosa, a Fő utca rehabilitációjára 1,7 milliárd forint támogatást nyert Fejér megye székhelye.

Közel kilencmilliárd forintot költhetnek a királyok városára

Teljessé válik Székesfehérvár csatornázottsága, s kiépül a csatornahálózat Pátkán, Pákozdon és Seregélyesen a 8, 57 milliárd forintos költséggel, európai uniós támogatással megvalósuló beruházás eredményeként.

Székesfehérvári nagyberuházások

A kormány a héten döntött a Székesfehérvár és térsége szennyvízcsatorna-hálózatának bővítéséről szóló uniós nagyprojekt támogatásáról. A 8,5 milliárdos beruházással teljessé válik Székesfehérvár csatornázottsága, és kiépül a szennyvízelvezetés Pátkán, Pákozdon és Seregélyesen is.

Belváros-rehabilitációk milliárdokból

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv segítségével újabb komplex város-rehabilitációs programok valósulhatnak meg két megyei jogú városban, Székesfehérváron és Szolnokon. A támogatás mértéke magasabb, mint 3 milliárd forint, de a projektek összértéke meghaladja a 9 milliárd forintot.

Könyvtárak összefogása Székesfehérváron

A könyvtári szolgáltatások infrastruktúrájának fejlesztésére közösen pályázik öt székesfehérvári és a gárdonyi városi könyvtár; a cél érdekében a Vörösmarty Mihály Megyei Könyvtár vezetésével konzorciumot hoztak létre - mondta el az MTI-nek a megyei könyvtár igazgatója.

Biciklin a Velencei tóhoz

Már két keréken is biztonságosan megközelíthető lesz Székesfehérvárról a Velencei-tó, hétfőn ugyanis átadták azt a 4, 4 kilométeres kerékpárút-szakaszt, amely a megyeszékhelyet összeköti az üdülőterülettel.