Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 6 találat van a UniósPénz oldalon

Közel hatszázmilliárd forintot fizettek ki idén

A Regionális Operatív Programok (ROP) pályázati kiírásai keretében a 2007. évi indulás óta 2009. novemberéig több mint 4.800 projekt kapott támogatást, hozzávetőleg 590 milliárd forint értékben - derült ki a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) Regionális Fejlesztési Programok irányító hatóságának összesítéséből.

Újabb százmilliárdos kormányzati fejlesztések

Magyarország sikeresen hajtja végre az Új Magyarország Fejlesztési Tervben az Elektromos Közigazgatás Operatív Programot (EKOP), valamint az Államreform Operatív Programot (ÁROP) - mondta Filip Busz, az Európai Bizottság főosztályvezetője. A két operatív program összesen több mint 150 milliárd forintos kerettel rendelkezik, főbb irányait valószínűleg egy esetleges kormányváltás sem módosíthatja.

Új rendszerrel haladunk a szolgáltató állam felé

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv forrásaiból megvalósult a hazánk elektronikus közigazgatási fejlesztéseit egységesítő keretrendszer. A közel 900 millió forint összköltségvetésű kiemelt projekt kedvezményezettje a Miniszterelnöki Hivatal Infokommunikációs Államtitkársága.

Újabb egymilliárdos útfelújítás uniós kasszából

A Mohács és Pécsvárad közötti alsóbb rendű út felújításának támogatásáról döntött pénteki ülésén a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács. Az országban eddig több ezer milliárd milliárd forintot költöttek útfelújításokra.

Kétmilliárdos útfelújítások

A Dél-alföldi Operatív Program (DAOP) keretében a 4 és 5 számjegyű utak közül eddig 52 kilométernyi közút újult meg. A projektek költségvetése a régióban több mint 2,2 milliárd forint. A munkálatok elsődleges célja az utak mentén található települések megközelíthetőségének és közlekedésének javítása.

Spóroltak az út építési költségein

A műszaki átadás fázisába érkezett az európai uniós társfinanszírozással megvalósuló útfelújítások első projektje a Dél-dunántúli régióban. A Dél-dunántúli Operatív Program (DDOP) keretében a Dombóvárt Mágoccsal összekötő 6,2 km-es útszakaszt újították fel 306 millió forintból, ami az eredetileg kalkulált árhoz képest 113 millió forint megtakarítást jelent.