Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 13 találat van a UniósPénz oldalon

Elvileg nem csúszik az ötmilliárdos beruházás

Jó ütemben halad a 2010-es pécsi Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program egyik nagyberuházása, a Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont építése. A munkaterületen tartott csütörtöki szemlén a kivitelezők, a baranyai önkormányzat és a Pécsi Tudományegyetem képviselői is úgy vélték: az ingatlan elkészül a jövő nyári határidőre.

Elkészült Pécs délnyugati elkerülő útja

Pécs délnyugati elkerülő útját 4,7 kilométer hosszan, európai uniós forrásból újították fel, a munkálatok során az utak eltérő jellege miatt különböző műszaki megoldásokat kellett alkalmazni. A beavatkozás költségvetése 230 millió forint volt.

Indulhat az egyik legnagyobb pécsi beruházás

Elhelyezték a 2010-es pécsi Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program egyik nagyberuházása, a Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont alapkövét a baranyai megyeszékhelyen.

Lassan felépül hazánk első kulturális fővárosa

Elhelyezték a 2010-es pécsi Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program egyik nagyberuházása, a konferencia- és koncertközpont alapkövét. A koncertközpont nettó 7,2 milliárd forintból, részben európai uniós forrásból, várhatóan 2010. szeptember 30-ra készül el.

Újjászületnek Pécs közterei

Két uniós támogatással megvalósuló projekt nyomán Pécs megújult közterekkel, parkokkal, és egy egész újjászülető városrésszel lesz gazdagabb. A támogatási szerződések megkötésével elindul az uniós források lehívása két projekt megvalósításához: 5,5 milliárdos beruházásnak köszönhetően újulnak meg a közterek és a parkok, 10,9 milliárd forint jut a Zsolnay Kulturális Negyed felépítésér.

Pécs: tíz hónap alatt építenék fel a négymilliárdos megalétesítményt

Megkezdődhet a 2010-es pécsi Európa Kulturális Fővárosa program egyik nagyberuházása. A kivitelező csütörtökön veszi át a munkaterületet és 329 napja van a projekt befejezésére, ami azt jelenti, hogy a tudásközpont jövő nyárra elkészül.

Milliárdokat költenek a gyárból kialakított kultúrnegyedre

Aláírták a 2010-es pécsi Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program egyik kulcsberuházása, a Zsolnay Kulturális Negyed kivitelezői szerződését, így a több mint 11 milliárd forintos költségvetésű beruházás munkálatai várhatóan szeptemberben elkezdődhetnek.

Európa Kulturális Fővárosa: elkezdődtek a munkálatok Pécsett

Kezdődhet a 2010-es pécsi Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program egyik beruházása, a "Múzeum utca" rekonstrukciója. A közel kétmilliárdos beruházás a tervek szerint 2010-re készül el.

Hétmilliárdos komplexum épül Pécsett

Kezdődhet a 2010-es pécsi Európa Kulturális Fővárosa program egyik nagyberuházása, a konferencia- és koncertközpont építése, miután a kivitelező Magyar Építő Zrt. - Arcadom Zrt. konzorcium, valamint a város és a Dél-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség képviselője aláírta az ezt rögzítő vállalkozói szerződést.

Milliárdos beruházásokkal készül Pécs

Közel hárommilliárd forintos európai uniós támogatáshoz jut kilenc dél-dunántúli önkormányzat a Pécs Európa Kulturális Fővárosa 2010 programhoz kapcsolódó beruházásaihoz a régió operatív programjának keretében.

1 2