Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 17 találat van a UniósPénz oldalon

A milliárdos beruházásnak köszönhetően megújulnak a hazai városok

Aláírták két megyei jogú városunk, Kaposvár és Nyíregyháza funkcióbővítő városfejlesztéséről szóló támogatási szerződését. Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében 2007-2013 között 270 milliárd forint támogatás áll rendelkezésre a települések rehabilitációjára. Ebből a 2007-2010-es időszakban a pályázatos és kiemelt projektek közel 200 milliárd forint uniós társfinanszírozásban részesülhetnek, ami közel nyolcszorosa az I. NFT 24,5 milliárd forint értékű, városrehabilitációra fordított támogatási összegének.

Négyszázmilliós útfejlesztések Nyíregyházán

Az Európai Unió támogatásával, közel félmilliárdos költségből Nyíregyháza keleti oldalán összekötik a 4-es számú főút Nyíregyháza-Záhony, a 41-es számú főút Nyíregyháza-Vásárosnamény és a 4911-es számú főút Nyíregyháza-Nyírbátor közötti szakaszát.

Közel hétszázmilliót kaptak útépítésre az EU-tól

Mintegy 28 ezer ember mindennapi közlekedést könnyíti meg két Szabolcs megyei út most kezdődő felújítása. A munkálatok Nagykálló és Nyírbátor térségében mintegy 30 kilométeren zajlanak majd tavasszal és nyáron. A 683 millió forintra rúgó költségeket Európai Uniós támogatásból, az Észak-Alföldi Operatív Program (ÉAOP) keretéből fedezik.

Közel négymilliárdos városfejlesztés Nyíregyházán

Csaknem négymilliárd forintból újulhat meg 2010 végéig Nyíregyháza belvárosa az Integrált Városfejlesztési Stratégiai Program (IVS) keretében.

Megújuló városrészek Nyíregyházán

További városrész újult meg Nyíregyházán, Örökösföld központi terének rehabilitációjára 130 millió forintot fordított a helyhatóság.

Tízmilliárdos korszerűsítést támogat az EB

Újabb két környezetvédelmi nagyprojektet hagyott jóvá az EB, így Nyíregyháza szennyvíztisztításának és csatornázásának fejlesztését, és a Mecsek-Dráva Hulladékgazdálkodási Projektet. Fókuszban Nyíregyháza.

Várhatóan augusztusig befejezik a hétszázmilliós útépítést

Teljes egészében európai uniós támogatással újul meg a Hajdúnánás és Nyíregyháza közötti út 17 kilométeres szakasza a megyei jogú várostól a megyehatárig, ez a szakasz segíti majd az M3-as autópálya nyugati elkerülő útjának megépítése után az onnan a nagyvárosra zúduló majdani forgalom csökkentését. A munkálatokat várhatóan augusztusig befejezik.

Uniós milliárdok: Kétszázhúszezer forint jut minden nyíregyházi lakosra

Az Európai Unió támogatásával mintegy kétmilliárd forint értékben fejlesztik a közlekedési infrastruktúrát Nyíregyházán. Az uniós támogatással megvalósuló beruházásnak köszönhetően idén csaknem 26 milliárd forintból fejleszt a mintegy 120 ezer lakosú nagyváros.

Megvédik művelődési házukat a nyíregyháziak

Helyi védelem alá helyezte a nyíregyházi művelődési központ épületét a város közgyűlése, így a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhely jelképévé vált létesítmény a teljes rekonstrukció után is megőrzi arculatát.

Milliárdos fejlesztések a Nyírségben

Jövőre tovább növeli működési területét a nyíregyházi Nyírségvíz Zrt., amely egy 13 milliárd forint értékű szennyvíz-beruházást is indít a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhelyen és környékén.

1 2