Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 11 találat van a UniósPénz oldalon

A legtöbben a túlzott bürokráciát hibáztatják

Az első Nemzeti Fejlesztési Terv keretében technológia-fejlesztésre pénzt nyert vállalkozások jelentős része akkor is megvalósította volna a beruházását, ha nem kap támogatást - derül ki a pályázati konstrukció értékeléseiből.

Százmilliót költenek egészségügyi roadshow-ra

Az első Nemzeti Fejlesztési Terv egészségügyi fejlesztéseinek bemutatására tájékoztató roadshow-t szerveznek. Az ehhez a feladathoz rendelt 116 millió forintot kizárólag erre lehet fordítani, a forrás egészségügyi fejlesztésekre nem csoportosítható át.

Másfél milliárdos fürdőfejlesztés

Két ütemben 1,6 milliárd forint értékű gyógy-, illetve termálfürdő fejlesztés valósul meg 2009. tavaszára, illetve 2010-re Egerben.

Uniós keretszámok pályázatokhoz

Az I. Nemzeti Fejlesztési Terv pénzügyi forrásait 2008 végéig lehet felhasználni. Eddig közel húszezer nyertes pályázó, mintegy 650 milliárd forintot igényelt, ezek az elérhető források 97 százalékát tették ki. Létrehoztak két új operatív programot, melyek összevont pályázati kerete 3000 milliárd forint lesz.

Fókuszban a hazai közlekedésfejlesztés

Az elmúlt négy évben 1200 milliárd forintot költöttek a hazai közlekedési infrastruktúra fejlesztésére, az uniós források lehívása a közlekedési szakállamtitkár szerint azonban még mindig túlszabályozott.

Megújítják az Oroszlányi Bányamúzeumot

Megújítják az Oroszlányi Bányamúzeumot: az egykori bányaépületek revitalizációjára és a kiállítás korszerűsítésére 424 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a soproni székhelyű Központi Bányászati Múzeum az Új Magyarország Fejlesztési Terv Közép-dunántúli Operatív Program keretében.

Kezdődik az akciótervek társadalmi egyeztetése

A Kormány megtárgyalta és társadalmi vitára bocsátja az Államreform Operatív Program, a Gazdaságfejlesztési Operatív Program és a Közlekedés Operatív Program 2009-2010-re vonatkozó akcióterveit.

Uniós forrásból újult meg Jászapáti

A Nemzeti Fejlesztési Terv támogatásával, több mint 430 millió forintból újult meg Jászapáti déli városrésze. A projekt keretében négy leromlott állapotú, kihasználatlan önkormányzati tulajdonú épület rekonstrukciója valósult meg, melyek új közösségi, szolgáltató és gazdasági funkciót kaptak.

Elkészült a Salgótarján forgalmát tehermentesítő út

A Nemzeti Fejlesztési Terv támogatásával elkészült a Salgótarján forgalmát tehermentesítő út, melyet Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter adott át.

Üdülőövezetek kaptak kiegészítő támogatásokat

Közbiztonsági és kulturális fejlesztésektől kezdve, a balatoni halsütő-hálózat kiépítéséig - többféle célra, összesen 310 millió forint támogatást nyertek el vízparti üdülő körzetek.

1 2