Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 41 találat van a UniósPénz oldalon

Energia pályázatok: húszmilliárd még gazdára vár

Az Energia Központ Kht. a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséggel (NFÜ) együtt november elején kezdett országos kampányának eddigi eredményeként 21 új pályázat érkezezett az Új Magyarország Fejlesztési Terv Környezet és Energia Operatív Programjában (KEOP) még meglévő, mintegy 21,5 milliárd forintos keretének felhasználására.

Fókuszban az energetikai pályázatok

Az Energia Központ Kht. a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséggel (NFÜ) együtt november elején kezdett országos kampányának eddigi eredményeként 14 új pályázat érkezett az Új Magyarország Fejlesztési Terv Környezet és Energia Operatív Programjában (KEOP) még meglévő mintegy 21,5 milliárd forintos keretének felhasználására.

Energetikai pályázatok: Húszmilliárdos keret

Az Energia Központ Kht. a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséggel (NFÜ) együtt országos kampánnyal igyekszik elősegíteni az Új Magyarország Fejlesztési Terv Környezet és Energia Operatív Programjában (KEOP) még meglévő mintegy húszmilliárd forintos keret felhasználását.

Támogatott határmenti együttműködés

A magyar-román határmenti régiók és közösségek társadalmi és gazdasági kapcsolatainak erősítésére, valamint a határon átnyúló együttműködés fejlesztésére 248 millió euró áll rendelkezésre a két ország pályázóinak számára 2007-2013 között.

Fókuszban a hazai közlekedésfejlesztés

Az elmúlt négy évben 1200 milliárd forintot költöttek a hazai közlekedési infrastruktúra fejlesztésére, az uniós források lehívása a közlekedési szakállamtitkár szerint azonban még mindig túlszabályozott.

NFÜ: Közel félezren a naprakész tájékoztatásért

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség a pályázók számára kényelmesebb és gyorsabb ügyintézés érdekében létrehozta az internet alapú Online Ügyfélszolgálati rendszert.

Az uniós forráslehívások jövője

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) által nemrég közzétett adatok szerint a múlt évi zárszámadásban az uniós források felhasználása 38,4 százalékkal elmaradt a költségvetésben szereplő közel 470 milliárd forintos összegtől. Arra voltunk kíváncsiak, hogyan hat ez a következő évek uniós forráslehívására. Az NFÜ-t kérdeztük.

EU-s pályázatok: Indokolatlan elutasítások

A NFÜ szerint átlagban 52 nap alatt bírálják el a sikertelen uniós pályázók kifogásait, a pályázatírók mást mondanak.

Uniós forrásból újulnak meg a vidéki utak

Új, európai színvonalú közlekedési kapcsolat létesül az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében a Tápiószele-Újszilvás-Abony összekötő út építése és felújítása révén.

Átadták a tapolcai kerékpárutat

Az ÚMFT közel negyvenmillió forintos támogatása segítségével épült meg a másfél kilométer hosszú kerékpárút II. üteme Tapolca és Tapolca-Diszel városrész között. A projekt összköltsége közel ötvenmillió forint volt.

1 2 3 4 5