Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 41 találat van a UniósPénz oldalon

NFÜ: élen járunk az uniós pénzek felhasználásában

Magyarország az átlag felett teljesít az uniós források felhasználásában. Míg az új tagállamok között az ötödikek vagyunk, a legtöbb nagyprojektet beadó országok közül az elsők. Utánunk hajszálnyival lemaradva Románia következik.

A Balaton ékköve fényesebb lesz mint valaha

Balatonfüred három év alatt összesen 2,6 milliárd forint uniós támogatást nyert. Megújul többek között a polgármesteri hivatal és több iskola, valamint két park is emelni fogja a város nívóját.

Óriási pályázati lehetőségek

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) újabb öt gazdaságfejlesztési pályázatot jelentetett meg 36,5 milliárd forint kerettel. A pályázatoknál könnyítették a feltételeket, megemelték a kifizetendő előleg mértékét, miközben a pályázók választhatnak aközött, hogy megtartják vagy emelik az alkalmazottak létszámát, vagy inkább az árbevételüket növelik.

Jeleket küld az NFÜ: Forrásfelhasználás-követés az interneten

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség létrehozta a JELEK fantázianevű, Jelentéskészítő és Lekérdező Keretrendszert. A szolgáltatás célja a transzparencia növelése, azaz a közvélemény tájékoztatása a források felhasználásáról.

Újra megjelentek a legnépszerűbb pályázatok

Február közepétől újra megjelennek a KKV-k technológia-fejlesztését támogató európai uniós tenderek. Az idei eszközbeszerzési pályázatok forrásösszege 18 milliárd forint. A vállalkozások többek között honlapkészítésre valamint vállalat irányítási rendszerek bevezetésére pályázhatnak.

Nyilvánosak a jövő évi forrásátcsoprtosítások

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján megtekinthetők az Új Magyarország Fejlesztési Terv operatív programjainak 2009-2010-es, kormány által már elfogadott akciótervei. A kormány széles körű partnerségi egyeztetést követően fogadta el jelenlegi formájukban a dokumentumokat, amelyekben már szerepelnek a gazdasági válság hatásai miatt szükségessé vált forrásátcsoportosítások, könnyítések.

Tovább fejlesztik a Balaton ékkövét

Balatonfüred tóparti, úgynevezett reformkori városnegyedében megkezdték az egykori szovjet üdülő bontását, s hozzáláttak a szomszédos Jókai-villa felújításához, ezzel elindult a Balaton ékköve elnevezésű városfejlesztési program második üteme.

Három útszakasz újult meg Békés megyében

A Dél-alföldi Operatív Program (DAOP) keretében 13 kilométernyi út felújítása valósult meg Békés megye északi részén, 772 millió forint értékben.

Újabb vidéki iskola újult meg

Felújították a szigetbecsei általános iskolát. A 200 millió forintos beruházás tíz százalékát a falu gazdálkodta ki, az összeg nagyobb részét önkormányzati és uniós forrásból pótolták ki.

Terevzik a második balatoni komp beindítását

Fonyód-Badacsonytomaj közötti második balatoni kompjárat megvalósítására projektcéget alapít a Balatoni Fejlesztési Tanács, a Balatoni Hajózási Zrt. és a két érintett település önkormányzata.

1 2 3 4 5