Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 41 találat van a UniósPénz oldalon

Hatszázmillió forintot költenek az uniós források sajtójára

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség hatszázmillió forintot költ az uniós források sajtójára, a feladatra kiírt gyorsított meghívásos közbeszerzést a Mindshare Médiaügynökség Kft. nyerte.

Egészségügyi kutatócentrum épül Balatonfüreden

Neves hazai egyetemekkel is együttműködő orvosi, orvosbiológiai műszerek, terápiás eljárások, funkcionális élelmiszerek és gyógyszerkombinációk fejlesztésére, valamint gyártására szakosodó magyar K+F klaszterközpont jön létre Balatonfüreden.

Háromezermilliárd forintos magyar nagyprojektek

Október elejéig közel 3.000 milliárd forintot nyertek uniós forrásból magyar pályázatok, ebből már 520 milliárd forintot átutaltak a projektgazdáknak.

Lezárult a milliárdos pályázat

Eredményesen zárult az Új Magyarország Kockázati Tőkeprogram keretében, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által meghirdetett pályázat: az augusztus végi határidőre 18 kockázatitőke-alapot kezelő pályázó jelentkezett. A sikeres pályázat eredményeként, az Európai Unió 27 tagországa közül elsőként Magyarországon indulhat el az uniós forrásokból finanszírozott kisvállalkozói kockázatitőke-program.

Láthatatlan uniós ezermilliárdok

Magyarország áll a legjobban az uniós források lehívásában a legutóbb felvett 10 tagország közül, Magyarország nyújtotta be a legtöbb nagyprojektet a 2007-2013-as időszakra az unióhoz, és az ország kapta meg a legtöbb engedélyt a fejlesztésekre.

Megtalálják a kiskaput a pályázók

Körlevélben vette fel a harcot a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség az európai uniós pénzt felhasználó pályázatok szabálytalanságainak ügyében. Tegnap az Állami Számvevőszék jelentésében is nagyon sok szabálytalanságról, hiányosságról volt szó a támogatások felhasználásával kapcsolatban.

Példamutató kezdeményezés az ingyen számítógépek osztása

Magyarország leghátrányosabb helyzetű térségében két település oktatási intézménye és tanulói 65 db ingyen számítógéphez és szoftverekhez jut.Ez az akció egyben felhívás is más intézmények és vállalkozások számára, melyek a lecserélt, de még teljes értékűen használható eszközeikkel támogatni tudják a társadalmi felzárkóztatást.

Látható eredmények a Balaton ékköve programban

A Balaton ékköve elnevezésű balatonfüredi fejlesztési program második ütemének részeként felavatták szerdán a tóparti, reformkori városrészben a felújított Vitorlás és Gyógy teret, a Széchenyi parkot és a Rózsa-kertet.

Több mint kétmilliárd forintból újítják fel az utakat Pest megyében

Jól haladnak a kivitelezők Pest megyében annak az öt mellékútnak a felújításával, amelyek a Közép-Magyarországi Operatív Program (KMOP) keretében válnak európai színvonalú utakká. Az uniós támogatással, összesen mintegy 2,1 milliárd forintból megvalósuló kiemelt projekteket pénteken mutatták be Szigetszentmiklóson.

Harmincmilliárddal támogatják a nagyvállalatokat

Augusztus végétől már a nagyvállalatok is részt vehetnek a munkahelymegtartó céllal elindított 4+1 uniós programban, amely februárban indul, 30 milliárd forintos kerettel.

1 2 3 4 5