Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 13 találat van a UniósPénz oldalon

Szakképzési program harmincmillió forintból

Határon átnyúló szlovén-magyar szakképzési és felnőttképzési programot valósít meg mintegy 29 millió forint uniós támogatással az Első Magyar-Dán Termelő Iskola Alapítvány, a lendvai Kéttannyelvű Középiskola és Lendvai Népi Egyetem.

Jócskán megelőztük Szlovákiát

A 2007-2013 közötti időszakra szánt európai uniós fejlesztési pénzek merítésében az új uniós tagállamok közül eddig Magyarország a legeredményesebb - derült ki a KPMG nemzetközi tanácsadó cég felméréséből.

Milliárdos határmenti együttműködések

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, mint a program Közös Irányító Hatósága megjelentette a Magyarország, Szlovákia, Románia, Ukrajna ENPI Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 első pályázati felhívását. A pályázati felhívás keretében több mint 13 millió euró vissza nem térítendő ENPI közösségi forrás áll rendelkezésre.

Egymilliárdos támogatás akadálymentesítésre

Egy év alatt egymilliárd forint támogatást nyertek pályázaton önkormányzatok akadálymentesítésre az Észak-Magyarországi Operatív Program keretében a régió három megyéjében.

Utolsó lehetőség a mezőgazdasági gépek beszerzésére

Induló vállalkozások is pályázhatnak arra a mezőgazdasági géptámogatásra, amely másfél év után június közepén nyílt meg újból. A támogatott beszerzésre a jelenlegi uniós költségvetési ciklusban, azaz 2013-ig már nem lesz lehetőség.

Létrejött a megállapodás az EU-val

Létrejött a megállapodás az Európai Unióval (EU), június 11-én aláírták a Kiegészítő Egyetértési Megállapodást, amelynek alapján Magyarország lehívhatja nemzetközi finanszírozási csomag európai uniós részének harmadik részletét.

Magyarország 2013: debreceni jövőképek

A tervek szerint négy éven belül hazánk összes városrehabilitációs programja a végéhez ér majd, minden régiós megyeszékhely megújul, a kulturális épületek világszínvonalon szolgáltatnak és az óriási, turistavonzó fürdőkomplexumok kinyitják kapuikat. A legjelentősebb városi beruházásokról olvashatnak a következőkben. Górcső alatt Debrecen.

Sok milliót nyerhetünk a horvátokkal

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség és a horvát Területfejlesztési, Erdészeti és Vízgazdálkodási Minisztérium pályázatot hirdet a Magyarország-Horvátország IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretében. A pályázati felhívás keretében összesen 11,6 millió euró uniós áll rendelkezésre.

Egyedül a pályázókat nem kell félteni az árfolyamingadozástól

Az európai uniós támogatásra a pályázatot - így az üzleti tervet is - forintban számolva kell beadni, a nyertes pályázó az elszámoláskor ebben a pénznem kapja meg a támogatást.

NFÜ: élen járunk az uniós pénzek felhasználásában

Magyarország az átlag felett teljesít az uniós források felhasználásában. Míg az új tagállamok között az ötödikek vagyunk, a legtöbb nagyprojektet beadó országok közül az elsők. Utánunk hajszálnyival lemaradva Románia következik.

1 2