Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 10 találat van a UniósPénz oldalon

Szennyvízbe dobott milliárdok

Nagykanizsa egyes részein, valamint 14 környező településen összesen több mint 12 milliárd forintos beruházással épül szennyvízcsatorna-hálózat és korszerűsítik a város szennyvíztisztító telepét is. Az elmúlt két évben hazánkban példátlanul magas támogatási összegeket ítéltek meg szennyvíztisztítók rekultivációjára.

Több mint 600 milliárd forint környezetvédelmi pályázatokra

Megnyílnak a Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) újabb kétéves akciótervének pályázatai: a 2009-2010-es években 613,59 milliárd forint európai uniós forrás jut környezetvédelmi projektekre.

Újabb költséges szennyvíztisztító épül

A Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) támogatásával hat Heves megyei településen épül ki a szennyvízcsatorna-hálózat. A 4,3 milliárd forintos uniós projekt előkészítésére mintegy 54 millió forintot nyert el az önkormányzati társulás.

Megvalósult álom a korszerű csatornázottság

Hárommilliárd forintból szeretné felújítani csatornázottságát Derecske. A Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében megvalósítani tervezett projekt célja a város szennyvízcsatorna hálózatának 90 százalékos kiépítése és új szennyvíztisztító telep megépítése, mely során a település mintegy tízezer lakosának korszerű szennyvíz-közmű ellátása valósulna meg.

Szilveszterig benyújtható uniós pályázatok

Az NFÜ tájékoztatása szerint tavaly óta közel 21 ezer pályázat érkezett az ügynökséghez, melyek igényelt támogatási összege megközelíti a kétezer milliárd forintot. Az operatív programok még idén leadható pályázatai a logisztikára, a környezettudatos fejlesztésekre és az e-kereskedelemre fókuszálnak. A pályázatok többségében a beruházás fele finanszírozható, projektenként 5-50 millió forinttal.

Környezetvédelmi beruházási lehetőségek hazánkban

Országos konferencián ismertették az uniós támogatásból megvalósítható környezeti fejlesztési lehetőségeket valamint az eddig elért eredményeket. Az esemény célja az volt, hogy a potenciális pályázók közvetlenül a szakértőktől szerezhessenek információkat a környezetvédelmi beruházásokkal és az Európai Unió támogatásaival kapcsolatban.

Fókuszban az energetikai pályázatok

Az Energia Központ Kht. a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséggel (NFÜ) együtt november elején kezdett országos kampányának eddigi eredményeként 14 új pályázat érkezett az Új Magyarország Fejlesztési Terv Környezet és Energia Operatív Programjában (KEOP) még meglévő mintegy 21,5 milliárd forintos keretének felhasználására.

Tízmilliárdos nagyprojektek hazánkban

A kiemelt (nagy) projektek célja, hogy a Magyarország hosszú távú fejlesztési koncepciójához szorosan illeszkedő, egy és kétfordulós pályázati rendszerbe nehezen illeszthető projektek is minél nagyobb számban és minél gyorsabban nyerhessenek támogatást.

Energetikai pályázatok: Húszmilliárdos keret

Az Energia Központ Kht. a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséggel (NFÜ) együtt országos kampánnyal igyekszik elősegíteni az Új Magyarország Fejlesztési Terv Környezet és Energia Operatív Programjában (KEOP) még meglévő mintegy húszmilliárd forintos keret felhasználását.

Uniós keretszámok pályázatokhoz

Az I. Nemzeti Fejlesztési Terv pénzügyi forrásait 2008 végéig lehet felhasználni. Eddig közel húszezer nyertes pályázó, mintegy 650 milliárd forintot igényelt, ezek az elérhető források 97 százalékát tették ki. Létrehoztak két új operatív programot, melyek összevont pályázati kerete 3000 milliárd forint lesz.