Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 13 találat van a UniósPénz oldalon

Közel tízmilliárdos hulladékeltakarítási projekt Győrött

Száztizenkét település 260 ezer lakosának életminőségét javítja a győri nagytérség hulladékgazdálkodási rendszere, amely 6,5 milliárd forintos uniós támogatással készül. A 9,5 milliárd forintos fejlesztési projekt keretében megépült hulladékkezelő központot Molnár Csaba kancelláriaminiszter adta át.

Jobb esetben is nyolcszáz emberre jut egy szelektív lerakó

Az elmúlt napokban azt tapasztalhatták a győriek, hogy 42 hulladékszigetről elszállították a szelektív gyűjtésre alkalmas edényeket. Az uniós kohéziós pályázat részeként megújulnak, bővülnek a gyűjtőhelyek.

Közel tízmilliárdos gigaberuházás Győrött

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség megkapta az Európai Bizottság jóváhagyását a "Győr Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás működési területén települési szilárdhulladék-gazdálkodási rendszer kialakítása" nagyprojektre. A mostani döntéssel immár 13 nagyprojekt kapott brüsszeli igent, ezeken felül további 13 nagyprojekt van túl a kormánydöntésen, amelyek közül 11 már Brüsszelben várja a támogató döntést.

Kerékpárparkolókat építenek Győrött

Fedett, kamerával védett kerékpártárolókat létesít a győri polgármesteri hivatal különböző helyeken működő részlegeinél az önkormányzat, hogy ezzel is motiválja saját dolgozóit a kerékpározásra.

Van megoldás a munkanélküliségre

A hátrányos helyzetű álláskeresők foglalkoztatási esélyeinek növelésére projektet indított két Győr megyei kistérségben európai uniós támogatással, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával a győri székhelyű United Way Kisalföld Alapítvány.

Hatalmas felújítási munkálatokat végeznek Győrben

Csaknem 900 millió forintos európai uniós támogatással újulhat meg jövő nyárra Győr belvárosa. Az összesen 1,9 milliárd forintos beruházás részeként felújítják a Széchenyi tér és környéke patinás épületeit, valamint új térburkolattal, utcabútorokkal, szökőkúttal és díszkivilágítással teszik szebbé a nyugat-dunántúli város főterét.

Fűtőanyag lesz a szemétből Győrött

Az uniós támogatással Győr-Sashegyen épülő regionális hulladékkezelő központ július közepétől fogadja a Győrött és a térség településein keletkező lakossági hulladékot. A beruházás értéke megközelíti a tízmilliárd forintot.

Újabb tízmilliárdos vasútfejlesztés a kényelmes utazásért

Korszerűsített vasúti pályát és Európa egyik legmodernebb biztosító berendezését adták át Győrött. Az összesen 11,5 milliárd forintos beruházás révén gyorsabban, kényelmesebben és biztonságosabban lehet utazni.

Fejlesztik a közösségi közlekedést Győr környékén

Tizenegy Győr környéki község konzorciuma 230 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a közösségi közlekedés korszerűsítésére, az Új Magyarország Fejlesztési Terv Nyugat-dunántúli Operatív Programja keretében.

Milliárdos árvízvédelmi fejlesztések Győrött

Mintegy 22 ezer ember számára hosszú távra biztosítja az árvízmentes körülményeket a Nagy-Pándzsa vízgyűjtő revitalizációja, amelyet egymilliárd 37 millió forintos uniós támogatással valósítanak meg Győr környékén.

1 2