Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 280 találat van a UniósPénz oldalon

Hétszázmilliós beruházás Zalaegerszegen

Több mint 70 millió forinttal támogatja a Zala Megyei Önkormányzat sürgősségi centrum kialakítását a zalaegerszegi kórházban. A beruházás mértéke meghaladja a 700 millió forintot.

Hatszázmilliárd forintot kaptak a pályázók

Tavaly a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) 614 milliárd forintot fizetett ki a gazdálkodóknak, ez az összeg 2008-ban 402 milliárd forint volt. Az idén a területalapú támogatás kifizetése a SAPS keretében történik, mivel az SPS támogatási rendszer bevezetéséről szóló törvény még az Alkotmánybíróság döntésére vár.

Másfél millió eurót nyert a magyar professzor

A csecsemők korai értelmi fejlődésének kutatására fordítják azt a másfél millió eurót, amelyet Csibra Gergely, a Közép-európai Egyetem (CEU) Kognitív Fejlődéslélektani Kutatóközpontja pszichológiaprofesszora nyert el az unió kutatási pályázatán.

Nyolc kórház újul meg nyolcvanmilliárd forintból

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv több mint 80 milliárd forintos támogatásával 8 póluskórház fejlesztése valósulhat meg. A szegedi Klinikai Központ új tömbjének megépítéséről szóló 12 milliárd forintos támogatási szerződést már aláírták.

Megújuló energia hasznosítását tervezi négy település

Megújuló energiaforrás hasznosítására fogott össze három Fejér és egy Veszprém megyei település, valamint egy civil szervezet; a faaprítékkal fűtendő erőművet Várpalotán tervezik felépíteni.

Hatszázmillióból épül az új infocentrum

Az Új Magyarországi Fejlesztési Terv keretében, két pályázat lezárásával 13 intézményben, összesen 55,5 milliárd forint értékű felsőoktatási fejlesztés valósulhat meg. A Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Kara Zalaegerszegi Intézetének legújabb szárnya 597 millió forint uniós támogatással, összesen 622 millió forintból valósul meg.

Uniós válságkezelés számokban

Az Európai Parlament csütörtökön tartott végszavazást a 2010-es uniós büdzséről. Ez volt az utolsó költségvetés, amit a Nizzai Szerződés alapján fogadott el az Európai Unió.

Ötvemilliót nyert a két város

Lenti a városháza energia-racionalizálással egybekötött, közel 70 millió forintos felújításához nyert 50 millió forintot a kisvárosi fejlesztések pályázatán. Ugyanebből a keretből Zalakaros az 59 millió forintért megvalósuló fürdősétány-felújításhoz, információs pont és elárusító hely építéséhez kapott szintén közel 50 milliós támogatást.

Uniós pályázatok: a Dél-Alföldön fizetik ki a legtöbb igénylőt

A Dél-Alföldi Regionális Operatív Program (DAOP) 2007-2013-as időszakra rendelkezésre álló 208 milliárd forintnyi forrásának több mint 10 százalékát, 22 milliárd forintot már kifizettek, ez a központi régiót leszámítva a legjobb arány az országban.

Közel egymilliárdos támogatást kapott a bajai út

Elkészült a Baja várost elkerülő út következő üteme. A 1,2 milliárd forintos beruházás az Európai Unió több mint 900 millió forintos támogatásával valósult meg a Közlekedés Operatív Program keretében.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26